Bezel ultra sempit 46 inch 49 inch 55 inch Lcd Video Wall kanggo Iklan Tampilan Layar TV

Katrangan singkat:

Model: LS550DID

Ukuran layar: 46 inch 49 inch 55 inch

Resolusi: 1920 × 1080 utawa 3840 × 2160

Kapabilitas Pasokan 1000pcs / wulan

Min.Order 1 pcs

Pengiriman: Udara, Laut saben pesenan

Pelabuhan: SHENZHEN


Detail Produk

Tembok video akeh digunakake ing akeh papan umum kayata toko utawa ruang rapat.Bisa nyekel mata pelanggan kanthi gampang lan nambah kepinginan kanggo tuku produk.Panel asli bisa nggawa efek visual sing apik lan pengontrol suhu otomatis bisa digunakake ing lingkungan supaya urip luwih suwe.kita MANUFACTURE ing Shenzhen

1. Nggunakake layar gedhe tinimbang signage digital cilik, bakal narik luwih akeh mata. Kajaba kanggo nampilake produk populer (obat, kain, cemilan, lsp) lan produk paling anyar utawa paling fashion, sampeyan uga bisa ngandhani konsumen babagan promosi saiki. lelakon.Kabeh ing kabeh, sampeyan bisa nampilake akeh informasi ing layar amba.

2.Cara instalasi opsional Adhedhasar proyèk beda, kita bisa nyedhiyani sampeyan cara instalasi beda.Biasane kita nyedhiyani sampeyan standar wall Mount instalasi, Nanging kanggo sawetara aplikasi tembok ora cukup kuwat kanggo ndhukung layar hanging, supaya kita uga bisa nyedhiyani sampeyan lantai ngadeg struktur.Nalika kanggo sawetara wilayah liyane kang angel kanggo pangopènan saka mburi, kene pop-metu krenjang bakal bantuan.

3. Layar splicing cerdas, ndhukung kombinasi layar sing sewenang-wenang. Dhukungan gambar ing gambar, roaming gambar, splicing gambar, gambar ing gambar, etc.Kanggo mujudake fungsi kasebut, sampeyan butuh prosesor matriks utawa video sing uga bisa diwenehake.

4. Manajemen warna sing cerdas, kanthi otomatis entuk padhang lan nilai prabédan warna liwat koleksi warna.Liwat kalibrasi warna, kanggo nyetel imbangan, padhang lan warna saben layar splicing.Werna sing dikalibrasi mesthekake yen kabeh tampilan ing tembok jaringan lan video nduweni keseragaman warna sing sampurna.

produk 46 ing 49 ing 55 ing
Splicing Gap 1,8 / 3,5 / 3,9 / 5,5 mm
Resolusi 1920*1080 1920*1080 1920*1080
padhang 500cd/m²,700cd/m² 500cd/m²,700cd/m² 500cd/m²,700cd/m²
rasio 3500:1 3500:1 3500:1
Bobot 21,5 KG 23,6 Kg 28,5 Kg
Umur urip 60000 H 60000 H 60000 H
Suhu Kerja 0 ~ 60 ℃ 0 ~ 60 ℃ 0 ~ 60 ℃
Power Supply 100 ~ 240V, 50 / 60 Hz 100 ~ 240V, 50 / 60 Hz 100 ~ 240V, 50 / 60 Hz
Dirating konsumsi daya 210W ( MAKS: 300W ) 210W ( MAKS: 300W ) 210W ( MAKS: 300W )
Jam kerja 7 * 24 H 7 * 24 H 7 * 24 H
Instalasi jinis dipasang ing tembok / jinis lemari / ngadeg lantai
Antarmuka input VGA, HDMI, DVI, RS232, USB
Opsional matriks, prosesor video, distributor video
Operasi RS232 kontrol terpusat internet remote control
Resolusi tembok TV 1920 * 1080, 3840 * 2160, tampilan titik menyang titik

Ultra narrow bezel 46 inch 49 inch 55 inch Lcd Video Wall for Advertising Display TV Screena (1)
Ultra narrow bezel 46 inch 49 inch 55 inch Lcd Video Wall for Advertising Display TV Screena (2)
Ultra narrow bezel 46 inch 49 inch 55 inch Lcd Video Wall for Advertising Display TV Screena (3)
Ultra narrow bezel 46 inch 49 inch 55 inch Lcd Video Wall for Advertising Display TV Screena (4)
Ultra narrow bezel 46 inch 49 inch 55 inch Lcd Video Wall for Advertising Display TV Screena (5)
Ultra narrow bezel 46 inch 49 inch 55 inch Lcd Video Wall for Advertising Display TV Screena (6)
Ultra narrow bezel 46 inch 49 inch 55 inch Lcd Video Wall for Advertising Display TV Screena (7)
Ultra narrow bezel 46 inch 49 inch 55 inch Lcd Video Wall for Advertising Display TV Screena (8)
Ultra narrow bezel 46 inch 49 inch 55 inch Lcd Video Wall for Advertising Display TV Screena (9)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita