Cermin Cerdas dengan Layar Sentuh, Cermin Ajaib Kaca LCD Cermin Display untuk Kamar Mandi/Badan/Makeup/Kebugaran/Gym/Hotel/Rumah Pintar

Katrangan singkat:

Ukuran layar: 55", welcome kanggo ngatur ukuran apa wae

Desain anyar: Nutupi lumahing mesin pariwara sing bisa disentuh nganggo kaca pangilon sing bisa muter video lan mbukak piranti lunak interaktif nalika ndeleng pangilon, Tampilan lan fungsi sing disesuaikan minangka dibutuhake klien.

Ndhukung sawetara sistem, Pangguna bisa milih konfigurasi miturut

Sistem Android: Ndhukung sistem Android, bisa nggawa piranti lunak kanggo ndhukung download piranti lunak aplikasi Android
Sistem Windows: Kanthi Windows, fungsi tutul opsional Win10, browsing web.


Detail Produk

LCD mirror layar tutul fitur tampilan:
Nalika mesin mati, pangilon sing cetha banget kanggo klien, nalika miwiti kerja, bisa nuduhake pariwara, bisa nuduhake informasi perusahaan, kayata logo, budaya, lan nuduhake program interaktif, pandhuan lan liya-liyane.Bisa nambah sensasi manungsa, kamera, layar tutul lan liya-liyane fungsi eksternal nalika dipriksa.

Fitur utama piranti lunak siaran iklan digital jaringan:
1. Dhukungan wektu lan file multimedia otomatis nganyarke ing layar lokal saka server liwat jaringan;
2. Fungsi pamisah layar, macem-macem wilayah nampilake, ukuran free lan posisi kanggo saben wilayah, ndhukung multi-mode ngoper;
3. Nganyarke isi saka server.Ndhukung kontrol terminal remot lan manajemen internet kanthi lengkap liwat kerja jaringan;
4. Jadwal muter fleksibel, bisa nyetel tanggal lan wektu kanthi bebas;
5. Muter video definisi dhuwur 1920 × 1080/3840 × 2160 tugas utawa dhaptar lagu circularly;
6. Dhukungan masang subtitles lan video nyata-wektu;
7. Kemampuan expansion kuwat, ora watesan saka terminal tampilan;
8. kinerja safety gedhe, ndhelik jadwal muter lan isi.

Panel

Ukuran layar 55 inci (32"-100", opsional)
Résolusi maksimal 1920(H)×1080(V)
Area Aktif 1209.6(H)×680.4(V) mm
Sudut Pandang 89/89/89/89
Werna padhang 16.7M
Rasio Kontras 1200:1
padhang 400cd/m2
Rasio aspek 16:9
Wektu nanggepi 5ms
daya input ≤160W

Audio

Dibangun ing speaker stereo 5W*2

daya

Input daya AC 100-240V (adaptor daya)

Umum

Ndhukung Multi-basa OSD: Inggris, Cina etc

fitur

Mateni memori, terus muter sadurunge nalika daya urip
Muter otomatis nalika daya urip
Timer urip/mati
Prasetel wektu muter
File & folder sing bisa diowahi, ganti jeneng, nyalin, mbusak file lsp.
Puter maneh / Slide show
mode musik latar mburi, mode gambar, mode video (opsional)
Rolling tembung ing layar
Dhukungan Video: MPG, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, AVI, MKV, FLV, TS, VOB, TS
Dhukungan Audio: MP3, WMV
Dhukungan Foto: JPEG, BMP
Slot kertu SD sing dibangun, port USB (antarmuka HDMI & VGA opsional)
Isi nganyari otomatis USB menyang kertu SD
Kunci keamanan nglindhungi isi media
Fungsi jam & tanggalan sing dibangun

Informasi umum

Bahan Kasus Kasus logam
Warna Case Werna standar: Ireng & Perak (Warna sing disesuaikan miturut panyuwunan)
Suhu panyimpenan (-10 -- 50 derajat)
Suhu Kerja (0 -- 40 derajat)
Panyimpenan / Kelembapan Kerja (10 -- 90%)
Dimensi produk /
Bobot produk /
Sertifikat CE, FCC & Rohs

Smart Mirror with Touch Screen 6
Smart Mirror with Touch Screen 7
Smart Mirror with Touch Screen 8
Smart Mirror with Touch Screen (5)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita