Smart Mirror karo Magic mirror LCD tampilan kanggo jedhing / kamar turu / ruang tamu LS320M

Katrangan singkat:

1. Tampilan LCD asli
2. Ukuran pangilon sing disesuaikan
3. Resolusi: 1920 × 1080 utawa 3840 × 2160
4. Sistem OS: OS Android utawa OS Windows
5. Fungsi khusus: Kamera Dibangun, Mikrofon Dibangun, lampu LED, lsp.
6. Tipe Instalasi: Wall dipasang utawa Floor ngadeg


Detail Produk

Kanggo nyukupi panjaluk sing saya mundhak saka para pelanggan, kita nawakake macem-macem tampilan Magic Mirror sing paling dhuwur sing digawe nggunakake komponen mentah kualitas premium lan teknologi canggih sing cocog karo norma industri paling anyar.Gampang ngidini kanggo ngganti gambar.Magic Mirror Display kasedhiya ing macem-macem ukuran jembaré minangka dibutuhake.Kita njamin nyedhiyakake tampilan pangilon kualitatif iki kanggo para klien kanthi rega paling nominal.Salajengipun, kita ngemas iki ing bahan kemasan sing paling apik kanggo njamin pangiriman sing aman sajrone transit.

Cermin Cerdas iki nggunakake kaca pangilon khusus minangka media panel, sing bisa digunakake ora mung kanggo ndeleng ing pangilon, nanging uga kanggo ndeleng layar iklan sing ditampilake liwat pangilon.Iku adopts proses sputtering reaktif magnetron vakum, kang diproses dening bayangan pangilon ing lumahing kaca.Pangilon sing cerdas iku mung - pangilon sing cerdas.Kaya smartphone sampeyan, pangilon iki nyambung menyang Wi-Fi, duwe kamera internal, lan ngaktifake swara.Dheweke nawakake pengalaman sing anyar lan interaktif.Uga dilengkapi umur layanan dawa, teknologi canggih, instalasi prasaja, desain alus lan biaya pangopènan sing murah.Cocog kanggo vila, klub pribadi, bandara, stasiun sepur kanthi kacepetan dhuwur, pusat konvensi, musium, pusat perbelanjaan, bioskop, hotel bintang, lsp.

Floor Standing Magic Mirror

Ukuran produk

43", 49", 55", 65"

Kontras

3000:1

Resolusi

1920*1080p /3840*2160p

rasio

16:9

Sudut Katon

178 ° / 178 °

padhang

≥400 cd/m²

warna

16,7 yuta werna

Wektu Respon

<5ms

Sakumur urip

Umur: ≥ 50.000 jam

Tutul

Non-touch / Capacitive touch

basa OS

Cina, Inggris, Spanyol, Rusia, Jerman, Prancis, Arab etc.

warna

Ireng lan salaka

Spesifikasi Motherboard

Versi Tutul Android

CPU: RK3288/RK3368/RK3399 RAM: 2G/4G ROM: 8G/16G

Sistem operasi: Android 5.1/6.0/7.1

Versi Windows Tutul

CPU: Intel i3/i5/i7 Memori: 4G/8G/16G SSD: 128G/256G/512G

HDD: 500/1TB Sistem Operasi: win 7/win 10

Internet/Ethernet

802.11 10/100/1000M

Antarmuka (Windows)

2 * USB2.0 , 2 * USB3.0, RJ45, Audio, HDMI metu, DC, VGA, tombol I/O

Antarmuka (Android)

2 * USB, Mini USB, RJ45, slot SD, Audio, tombol I/O

Smart Mirror with Magic mirror LCD (1)
Smart Mirror with Magic mirror LCD (2)
Smart Mirror with Magic mirror LCD (3)
Smart Mirror with Magic mirror LCD (4)
Smart Mirror with Magic mirror LCD (5)
Smart Mirror with Magic mirror LCD display (1)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita