Cermin Cerdas 7 ″ nganti 100 ″ Cermin TV Kamar Mandi Interaktif Cermin Cerdas Cermin Cermin Kaca Cermin Layar Sentuh kanggo Hotel Omah Cerdas karo OS Android lan Lampu LED

Katrangan singkat:

Nalika layar tampilan pangilon pinter ing ngaso, iku ora beda saka pangilon biasa.Nalika pangilon wis awakened, iku platform interaktif cerdas, kang bisa éling remot kontrol ngarep pinter liwat cara interaktif kontrol swara, multi tutul, pangenalan Tulis lan ing.

Android Smart Mirror

1. Android OS

2. Manajemen kesehatan (opsional)

3. Musik & Video

4. Pawarta & Informasi

5. Waterproof & Defogger (opsional)

6.Download APLIKASI favorit

7. Layar tutul (opsional)


Detail Produk

Tampilan pangilon sing cerdas bisa dadi tembok utawa pangilon, lan bisa digabungake kanthi lancar menyang gaya lingkungan apa wae.Bisa digunakake minangka pangilon jedhing, pangilon lawang kabinèt, pangilon sing pas, pangilon teras, lsp. Nalika sampeyan wisuh pasuryan lan rerumput untu saben esuk, pangilon pinter ing jedhing bakal kanthi otomatis nuduhake kahanan cuaca saiki, kahanan lalu lintas lan warta panas. .Ora preduli nalika ngumbah, adus utawa ndeleng pangilon, kita bisa nggunakake pangilon sihir sing cerdas kanggo nonton video, muter musik, mriksa cuaca lan ngerti kahanan dalan luwih dhisik kanggo mbantu mujudake ide sing nyenengake iki.Pangilon pinter jedhing uga bisa nyambung karo omah sing pinter kanggo ngontrol cahya kabeh omah, saklar langsir, saklar AC, saklar TV, lan sapiturute, lan ngontrol kabeh omah kanthi siji tombol.

https://www.layson-display.com/smart-mirror/
https://www.layson-display.com/smart-mirror/

Nalika layar tampilan pangilon pinter ing ngaso, iku ora beda saka pangilon biasa.Nalika pangilon wis awakened, iku platform interaktif cerdas, kang bisa éling remot kontrol ngarep pinter liwat cara interaktif kontrol swara, multi tutul, pangenalan Tulis lan ing.

Piranti cerdas ing omah saya mundhak, sing digandhengake karo layar tampilan pangilon sing cerdas.Sanalika fungsi interaksi swara digunakake, saklar lan panggunaan piranti cerdas kayata lampu, AC lan peralatan rumah tangga bisa dikontrol ing ngarep pangilon.Kanthi layar tampilan pangilon sing cerdas minangka platform, sampeyan bisa nggawe bunder cerdas kanggo pawon, jedhing lan kamar turu.Minangka platform kontrol kabeh pemandangan cerdas, pangilon Piandel cerdas terminal interaktif sistem aplikasi cerdas lan hub sambungan hardware cerdas saben terminal, lan menehi layanan jaringan lan layanan maya.

https://www.layson-display.com/smart-mirror/
bathroom smart mirror

Cermin sihir omah sing cerdas yaiku teknologi ireng urip ing omah.Dideleng saka njaba, pangilon cerdas kaya komputer tablet sing digedhekake, sing bisa nampilake wektu, plug-in ramalan cuaca lan lambang piranti lunak aplikasi.Cermin ajaib ngarep sing cerdas dilengkapi layar cerdas sing dilengkapi sistem Android ing mburi pangilon sing bisa disentuh.Nalika ditutup, iku pangilon biasa.Nalika awakened, layar tampilan pangilon sing didhelikake ing mburi pangilon ajaib bakal murup.Cermin sihir omah sing cerdas bisa menehi pangeling layanan urip kanthi nyata, kalebu pangeling informasi layanan urip kayata kahanan cuaca, kahanan dalan, jadwal, pangeling indeks klambi lan pancegahan kanggo metu.Cermin sihir omah sing cerdas ana hubungane karo urip kita.Nalika sampeyan wisuh, sampeyan bisa ngerti owah-owahan cuaca, suhu, asor, sandhangan apa sing bakal digunakake, lan suhu banyu panas ing omah.Telpon penting ora bakal kantun jawaban, lan informasi urip cetha ing Mirit.

https://www.layson-display.com/smart-mirror/
https://www.layson-display.com/smart-mirror/
https://www.layson-display.com/smart-mirror/
https://www.layson-display.com/smart-mirror/
https://www.layson-display.com/smart-mirror/

https://www.layson-display.com/smart-mirror/


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita