Cermin Cerdas 7 ″ nganti 100 ″ Layar demek FHD Pangilon ajaib karo Android OS Kontrol Suara Kontrol Pusat Ngarep Cerdas Kamar Hotel Cermin Rias

Katrangan singkat:

Tampilan pangilon Magic kita bisa digunakake kanthi akeh kanggo dolanan pariwara ing pirang-pirang papan.Kayata, mlebu Mall, Square, taman, pinggir dalan, area wisata njero ruangan lsp.


Detail Produk

Kaluwihan saka tampilan pangilon Magic kaya ing ngisor iki
Layar kasebut bisa vertikal lan horisontal
Gampang instalasi tandha digital pangilon Magic: dipasang ing tembok
Wektu garansi 1 taun kanggo kabeh tampilan LCD
Sertifikasi: CE/ROHS/FCC/ISO
WIFI/4G iku opsional
Layar tutul utawa ora opsional
Anti Maling
Kecerahan signage digital pangilon ajaib: 350 ~ 700nits

Spesifikasi Utama/Fitur Khusus:
Smart Mirror dilengkapi platform interaktif sing cerdas.Kanthi layar tutul utawa kontrol swara,
pangilon disambungake menyang kabeh Perkakas pinter ing ngarep, sampeyan bisa kanthi gampang ngontrol cahya ngarep, music, pembersih online, mesin ingkang ndamel benter banyu lan etc.. Mirror karo kabeh potensial kanggo njelajah ing printah Panjenengan.

Nalika Smart Mirror mati, Dheweke mung pangilon biasa ing jedhing, Priksa dandanan saben dina ing ngarepe.

Nalika Smart Mirror tangi, dheweke dadi pusat kontrol interaktif sing cerdas, lan asisten urip sampeyan.

Manajemen Kesehatan

Smart Mirror ndhukung analisa kulit, skala bobot, monitor turu lan piranti kesehatan liyane minangka ekstensi.Kanthi ngumpulake lan nyathet data kesehatan pangguna saben dina, Smart Mirror menehi layanan kesehatan pribadi kanthi otomatis.

Kontrol swara terintegrasi, Smart Mirror menehi akses lengkap kanggo sampeyan ngontrol konten musik/video, piranti omah kanthi swara.Uga kanthi tutul utawa swara, sampeyan bisa ngontrol kabeh piranti omah sing cerdas ing Smart Mirror, lampu omah, musik, pembersih udara lan pemanas kabeh ing siji printah / swara.Warta, cuaca, lalu lintas lan tanggalan, kabeh sing katon ing Smart Mirror kanggo sampeyan, uga ngirim pangeling saben dina kanggo kegiatan ruangan.

Teknologi inti, tansah ngarahake luwih akeh

Kita percaya karo desain lan pakaryan, kanthi tim R&D profesional, saiki ana produk pangilon sing luar biasa kanthi teknologi inti.Adhedhasar nglereni-pinggiran tampilan proses dandan, punika tampilan paling apik supaya adoh bisa ing mirror.Smart kontrol platform punika sistem pinter rumiyin selaras ing mbukak Android.

Pangilon kita minangka pangilon kelas elektronik adhedhasar kaca sing cetha banget sawise 7 lapisan proses optik.

1详情图 13 详情图 3 详情图 5 详情图 4

Spesifikasi kanggo referensi
Ukuran Layar LCD: 13.3" nganti 100" (Disesuaikan)
Tipe Panel: Layar TFT-LCD & lampu latar LED
Merk Panel: LG / BOE / AUO
Rasio aspek: 16:9
Resolusi: 1920x1080 utawa 3840x2160
padhange: 400cd/m2,700cd/m2,1500/m2
Rasio kontras: 3000:1
Wektu Respon: 6ms
Umur: 50.000 jam
Bahan kandang: Bingkai aluminium / semprotan lembaran baja gulungan dingin badan / Penutup kaca cermin
Sistem warna: PAL / NTSC / Ndeteksi otomatis
Basa Menu: Akeh basa kanggo opsi: Inggris (Default)
pamicara: 2x5w
Pengurangan Noise: ya wis
Frekuensi tegangan: AC 100-240V
Frekuensi Horizon: 50/60Hz
Suhu kerja: 0-50 ℃
Kelembapan kerja: 10% -90% ora kondensasi
Suhu panyimpenan: -20-80 ℃
Kelembapan panyimpenan: 85% ora kondensasi
Android (Opsional)
Pangolah: Kotak-inti, chip RK3288 lan chip RK3399 kanggo opsional
RAM: 2G/4G/16G
ROM: 8G / 16G / 32G
Antarmuka: USB/VGA/MIC/AUDIO/HDMI/RJ45/WIFI Opsional
Windows (Opsional)
CPU: Intel inti i3 / i5 / i7 opsional
Memori: 4G / 8G opsional
Hard disk: 128G / 256G SSD, utawa 500G / 1T HDD
Antarmuka: RJ45/WIFI/4G/HDMI/USB/SD
Layar tutul
Tipe tutul: 10 poin
Sensor tutul: infrared / capacitive opsional
lumahing tutul: Kaca cermin ajaib 3-4mm
Wektu nanggapi: <10 ms

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita