Kabijakan Return & Exchange

Sajrone periode njamin, Layson bakal ngirim panggantos anyar kanggo free yen amarga saka masalah hardware sawise kita konfirmasi, lan nutupi ragad kiriman kanggo pangiriman panggantos, panuku mung kudu kerjo bareng kanggo ngirim karusakan siji bali kanggo pabrik kita.

Kanggo mesin iklan masalah, bakal bali menyang pabrik kanggo ndandani.Layson bakal tanggung jawab kanggo expenses njedhul metu saka reparasi kuwi, kalebu nanging ora winates kanggo biaya bagean anyar lan kiriman produk utawa bagean saka kita kanggo Buyer.

Ngluwihi mesin periode garansi, Layson bakal nyedhiyakake layanan pangopènan lan dhukungan teknis (Hardware lan biaya liyane, Layson ora bakal tanggung jawab)