Produk

  • 43 49 55 inch hanging High brightness LCD monitor Double Sided Digital Signage and window facing display,sunlight readable lcd monitor

    43 49 55 inch gantung monitor LCD kecerahan Tinggi Sisi Ganda Digital Signage lan tampilan menghadap jendela, monitor lcd sing bisa dibaca sinar matahari

    Jendela Ngadhepi 2,500nits pindho sisi jendela madhep tampilan,pesen ing jendhela madhep layar tampilan tetep padhang lan cetha sanajan ing suryo srengenge langsung ing storefront sing bisa njupuk manungsa waé pelanggan lan mbujuk menyang toko.

  • Floor standing High Brightness Display Behind Window 55 Inch 700 Nits-2500Nits Lcd Display Monitor

    Lantai Ngadeg Tampilan Padhang Dhuwur ing Konco Jendela 55 Inch 700 Nits-2500Nits Lcd Display Monitor

    Tampilan Windows (700 nits nganti 2500 nits)

    Nalika ndeleng ing sangisore srengenge, padhange sing paling penting.Tampilan iki nggunakake panel padhang dhuwur kelas komersial (700nits nganti 2500nits).Padhange luwih saka 5 kaping luwih saka TV ngarep standar, supaya bisa gampang maca ing tampilan jendhela.

  • 10.1″ 13.3″ 15.6″ Ultra Thin Touch Screen Monitor Touch Screen Kiosk for Smart Home, Hotel Doorplate, Automatic Assembly Line, Treadmill, Elevator Screen

    10.1″ 13.3″ 15.6″ Monitor Layar Tutul Ultra Tipis Kios Layar Tutul kanggo Omah Pintar, Plat Pintu Hotel, Jalur Majelis Otomatis, Treadmill, Layar Lift

    Iki minangka monitor layar tutul super tipis sing dikembangake dening Layson.Iku entheng lan portabel.Monitor layar tutul nganggo cangkang logam ultra-tipis lan kaca tempered.Kekandelan mung 13mm lan katon ayu lan loman.Ukuran layar duwe 10.1" 13.3" 15.6" opsional.Monitor layar tutul kompatibel banget karo windows7, windows8, windows10, XP, Android, lan sistem operasi liyane.Kanthi teknologi tutul majeng, supaya pengalaman tutul lan sensitivitas apik banget.Pangguna bisa kanthi cepet entuk informasi sing dikarepake, nggawa pengalaman interaksi sing apik.

  • 55 Inch Wall Mounted Advertising Player Digital Signage Ultra-Thin Touch Screen Kiosk with in Cell Touch Screen and Slim Design

    55 Inch Wall Mounted Advertising Player Digital Signage Ultra-Thin Touch Screen Kiosk with in Cell Touch Screen and Slim Design

    Kiosk layar Tutul Layson 55 Inch nganggo teknologi "ing sel", kanthi fungsi tutul sing bisa njaga desain sing luwih ramping lan kualitas gambar sing unggul.

    Ing teknologi tampilan sel minangka cara nanem fungsi panel tutul menyang piksel kristal cair.

    Kanthi teknologi tampilan sel kanggo makili desain ultra-tipis lan kualitas gambar sing paling apik kanthi kinerja tutul sing apik.

    Kanthi teknologi unik iki, kiosk layar tutul Layson 55 Inch menehi pengalaman blanja anyar kanggo konsumen lan macem-macem data tuku konsumen menyang pengecer.Kang digunakake digunakake ing tampilan komersial.

  • 43 Inch touch screen kiosk LCD advertising display Ad player digital signage kiosk for shopping mall supermarket airport station

    43 Inch layar tutul kios LCD tampilan iklan Ad player digital signage kiosk kanggo pusat perbelanjaan stasiun bandara supermarket

    Kiosk layar tutul Interaktif LAYSON 43 Inch bisa nyedhiyakake informasi wektu nyata kanggo pelanggan, pengunjung lan staf.Pangguna bisa nggunakake kiosk layar demek kanggo nemokake dalan menyang papan sing dikarepake lan rute sing paling apik kanggo tekan kono.Nggawe gampang nemokake toko ing pusat blanja, utawa departemen medis ing rumah sakit sampeyan - apa wae industri sampeyan entuk informasi sing tepat kanggo pangguna kanthi cepet lan gampang.Lan sampeyan bisa nyedhiyakake nganyari wektu nyata lan muter iklan kanggo promosi produk utawa layanan sampeyan.

    1. Digital wayfinding

    Kanthi piranti lunak telusuran digital, pangguna bisa nggunakake kios informasi kanggo nemokake kunci menyang papan sing dibutuhake lan rute sing paling apik kanggo tekan kono.

    2. Direktori

    Platform kanggo nguatake pamirsa kanggo nemokake persis apa sing digoleki ing fasilitas sampeyan.Gawe gampang nemokake toko ing pusat blanja, utawa departemen medis ing rumah sakit sampeyan - apa wae industri sampeyan entuk informasi sing tepat kanggo pamirsa kanthi cepet lan gampang.

    3. Iklan

    Adol papan pariwara kanggo ngasilake penghasilan sing terus-terusan saka solusi titik informasi, utawa gunakake papan kasebut kanggo promosi produk utawa layanan sampeyan.

     

  • 10.1,13.3,15.6 Inch Super thin touch screen monitor touch screen kiosk with Android OS or Windows OS

    10.1,13.3,15.6 Inch Super tipis monitor layar tutul kiosk layar tutul karo Android OS utawa Windows OS

    Iki minangka monitor layar tutul super tipis sing dikembangake dening Layson.Iku entheng lan portabel.Monitor layar tutul nganggo cangkang logam ultra-tipis lan kaca tempered.Kekandelan mung 13mm lan katon ayu lan loman.Ukuran layar duwe 10.1" 13.3" 15.6" opsional.Monitor layar tutul kompatibel banget karo windows7, windows8, windows10, XP, Android, lan sistem operasi liyane.Kanthi teknologi tutul majeng, supaya pengalaman tutul lan sensitivitas apik banget.Pangguna bisa kanthi cepet entuk informasi sing dikarepake, nggawa pengalaman interaksi sing apik.

  • 32 Inch 43 Inch Magic mirror smart fitness mirror workout training mirror for smart home/gym/hotel/yoga

    32 Inch 43 Inch Cermin Ajaib Cermin Kebugaran Cerdas Cermin Latihan Latihan Cermin untuk Rumah Pintar/Gym/Hotel/Yoga

    Teknologi wis nggawa cara anyar kabeh kanggo seneng olahraga karo sistem anyar macem disebut fitness lan olahraga mirrors.Dheweke uga dikenal minangka cermin olahraga.Sanajan katon minangka pangilon normal, dheweke bisa streaming kelas langsung lan konten sing dikarepake ing omah utawa kantor sampeyan.Iki minangka cara sing apik kanggo nggabungake kesehatan lan kesejahteraan karo teknologi paling anyar sing kasedhiya saiki.Yen sampeyan pengin nambah kabugaran pribadi, iki minangka cermin fitness lan olahraga paling apik ing taun 2022.

    Pangilon gym omah sing cerdas iki, sing diarani Mirror, dadi saka dekorasi omah sing elegan dadi pusat kebugaran berteknologi tinggi kanthi gampang.Bingkai baja karbon dilengkapi lapisan bubuk tembaga lan dipasang langsung ing tembok utawa dipasang ing papan.Pilih saka luwih saka 10,000 opsi latihan sing dikarepake (kelas langsung uga dianakake saben dina), lan nikmati kelas curated mingguan saka instruktur tingkat paling dhuwur.

  • 65″ 75″ 85″ 98″ 20 points Infrared touch interactive whiteboard conference meeting electronic board Touch screen Kiosk

    65″ 75″ 85″ 98″ 20 poin Inframerah tutul papan tulis interaktif rapat konferensi konferensi papan elektronik Kios layar tutul

    Kiosk layar tutul konferensi interaktif multimedia (Papan tulis konferensi) minangka skema pengajaran multimedia tutul anyar sing nggabungake TV, komputer, mesin iklan, proyektor, papan tulis elektronik lan swara.Bisa ngganti papan putih elektronik interaktif tradisional sing kasusun saka proyektor, komputer, langsir lan swara.Nduwe karakteristik definisi dhuwur, instalasi prasaja, umur layanan dawa, ora perlu ngganti bahan bakar ing tahap sabanjure, hemat energi lan liya-liyane.

    1. Multi tutul, nulis Gamelan

    Iki nggunakake riset lan pangembangan teknologi induksi inframerah, kanthi kacepetan respon cepet, kontrol multi-tutul, sawetara wong nulis bebarengan, sing bisa digedhekake lan dikurangi.Bisa diusap nganggo tangan, lsp

    2. Kualitas gambar sing cetha

    Kiosk layar tutul konferensi (papan tulis konferensi) nganggo mode sistem operasi LCD +, kanthi resolusi dhuwur lan warna sing bener.Bisa ndeleng layar tanpa mateni lampu.

  • 32 43 55 inch Super thin restaurant wall mount digital signage android lcd advertising display screen digital menu board

    32 43 55 inch Super tipis restoran wall mount signage digital android lcd iklan tampilan layar papan menu digital

    Saiki, menu statis tradisional kanthi cepet diganti dening papan menu digital, sing wis ditrapake kanthi cepet ing industri panganan cepet lan hiburan luang.Tampilan menu tandha digital luwih padhang tinimbang menu tradisional, werna luwih urip, lan uga bisa nampilake gambar dinamis.Mulane, wis entuk asil sing luar biasa kanggo nambah daya tarik para pelanggan.

    Ing kompetisi sing sengit, pengaruh visual sing kuat bisa mbantu toko-toko kasebut.Toko liyane lan liyane nggabungake cara marketing multimedia kanggo entuk asil dandan dual saka efek marketing lan efficiency.Kanggo restoran, layar minangka saluran komunikasi sing kuat, sing bisa ngrangsang konsumsi lan ningkatake tingkat konversi kanthi nampilake produk panas, aktivitas promosi lan film promosi merek ing layar.

    Formulir presentasi sing sugih kanggo nyukupi kabutuhan pemasaran multi adegan…

     

  • 10.1 Inch to 100 Inch Wall mounted Advertising player Indoor Digital Signage Android player Network WiFi Media Video AD player

    10.1 Inch nganti 100 Inch Wall mount Advertising player Indoor Digital Signage Player Android Jaringan WiFi Media Video AD player

    Pamuter iklan LCD minangka jinis peralatan informasi multimedia sing nggabungake video, audio, gambar lan cara liyane.Pamuter pariwara LCD bisa nuduhake karakteristik rinci produk kanthi nggabungake video, audio, gambar, teks lan liya-liyane kanggo narik kawigaten para pelanggan supaya tuku.Saiki, pemain pariwara LCD akeh digunakake ing mall, pusat blanja, perusahaan lan pemandangan liyane.Dheweke ora mung bisa ngumumake karakteristik produk, nanging uga nuduhake budaya perusahaan.Uga bisa digunakake minangka platform penerbitan informasi kanggo nyelehake pesen ing pamuter pariwara LCD.Kajaba iku, pamuter pariwara LCD bisa disambungake menyang Internet, lan operasi bisnis trep banget.Bisnis bisa ngunggah lan nerbitake ing platform maya sing diwenehake dening produsen pamuter pariwara LCD, sing trep kanggo bisnis ngatur pemain pariwara LCD kanthi seragam.

  • 10.1 Inch to 100 Inch Wall mounted Advertising player digital signage Touch Screen Kiosk

    10.1 Inch nganti 100 Inch sing dipasang ing tembok Papan iklan digital signage Kiosk Layar Tutul

    Pambuka kanggo fitur produk kiosk layar tutul sing dipasang ing tembok:

    Iku nganggo layar tutul inframerah / kapasitif berkualitas tinggi, kanthi transmisi cahya sing dhuwur banget, kemampuan anti huru-hara sing kuat, tahan gores, tahan nyandhang, tahan debu lan anti banyu.

    Sensitivitas tutul dhuwur, kacepetan cepet lan ora drift.

    Chip profesional lan teknologi pangolahan kanggo njamin kualitas gambar sing dhuwur.

    Panel LCD kinerja dhuwur kelas industri njamin definisi dhuwur, padhange dhuwur lan stabilitas gambar.Nihan digawe saka baja kekuatan dhuwur, karo katon Ultra-tipis, ayu lan padhet katon, kelas pangayoman banget lan kinerja shielding elektromagnetik.

    Paint baking gandum alus ing lumahing Gamelan lan seragam, prasaja lan loman.Werna digabungake karo tuan rumah industri, kanthi pencegahan karat sing apik lan tahan nyandhang.

    Multiple antarmuka sinyal, ndhukung sawetara sinyal input / output.

    Iku nganggo motherboard kontrol industri, prosesor dhuwur-mburi Intel lan hard disk kacepetan dhuwur (opsional kanggo Android lan Microsoft Systems).

    Multifungsi: ndhukung operasi nggedhekake, nggedhekake, muter lan mindhah konten multimedia kayata model 3D, gambar, video lan lagu, lan bisa nambah fungsi operasi miturut syarat pelanggan.

  • IP65 Waterproof 43 inch Outdoor Portable Movable Advertising Player With Battery Powered Floor Stand Outdoor LCD Digital signage monitor Screen

    IP65 Waterproof 43 inch Outdoor Portable Movable Advertising Player Kanthi Baterei Powered Floor Stand Outdoor LCD Digital Signage Monitor Layar

    43″ pamuter pariwara ruangan portabel duwe fitur ing ngisor iki:
    1. Padhang dhuwur lan konsumsi daya kurang, padhange iku nganti 1500nits.
    2. Tahan sinar ultra violet, perlindungan anti banyu IP65.
    3. Baterei dibangun ing 14 jam mlaku kaping.
    4. Swara stereo, ndhukung audio remot lan release video.
    5. Dukungan WI-FI/LAN/U disk update.Ing masyarakat saiki, publisitas saya tambah penting, lan mesin pariwara dadi luwih penting.Sampeyan bisa ndeleng kanthi jelas layar tampilan produk saka jarak sing adoh lan menehi kesan sing jero marang para pelanggan.