Floor Standing LCD Digital Advertising pamuter

Katrangan singkat:

● HD 1920×1080
● Ora Ana Tutul Lan Tutul Opsional
● Layar Pisah Cerdas
● Padhang Dhuwur: 1500-3000cd / m2
● Layar anti banyu ruangan
● Ngirit energi lan perlindungan lingkungan


Detail Produk

Tarik pamirsa kanthi tampilan ruangan sing dibangun kanggo ngadhepi badai lan tampilan jendela sing sumunar ing cahya apa wae.
Solusi papan tandha pinter ruangan kita dirancang khusus saka lemah nganti cuaca unsur kanthi padhang dhuwur, kaca protèktif lan sertifikasi IP56.Sampeyan bisa nampilake pesen ing panas, kadhemen, udan, salju lan bledug.

Ukuran layar: 32″43″49″55″65″75″86″100″
Rasio tampilan: 16:9
Resolusi (piksel): 1920*1080 utawa 3840*2060
Sudut tampilan: 178°/178°
Luminance: 2000cd/m2
Rasio kontras: 3000:1
Wektu nanggapi: 6ms
Layar tutul opsional Ora ana layar tutul / layar tutul
Suhu operasi: -40°C–+60°C
Rating Proteksi: IP55/IP65
Suhu panyimpenan: 0-50 derajat
Kelembapan: 5%-100%
AC
(Opsional)
Tegangan Rated: AC110V/60Hz UTAWA liyane
Rated saiki: AC 6.5A
Daya Rated: AC 500W
Kapasitas pendinginan: 1500W (L35 L35)
Kapasitas Pemanasan: 500W (opsional)
Suhu sekitar: -20 ℃ ~ 55 ℃
Kelas IP: IP65
Radiator Tekanan kerja: 2bar-40bar
Spesifikasi: 2Kw-400Kw
Pilihan warna: Silver, putih, ireng utawa werna adat opsional
Bahan kandang Baja dilapisi seng + kaca tempered ngarep
Instalasi: Pemasangan dinding/gantungan atap/lantai berdiri
Versi Android
Android CPU Quad-inti
Ram 2GB (4GB opsional)
ROM (memori internal) 8GB/16GB (32 GB opsional)
OS Android 5.1/6.0/7.1 (OS Android bakal dianyari sawayah-wayah)
Versi Windows
Mini-PC CPU i3,5,7
Ram 4GB/8GB
ROM 500GB HDD utawa 64/120/240GB SSD
OS OS Windows utawa OS Linux
Antarmuka Output HDMI 1
Mic ing 1
Audio metu 1
USB 4
RJ45 2
jaringan Wifi kasedhiya
3G/4G opsional
Ethernet kasedhiya
Layar tutul pilihan 1 IR tutul (10-16 poin)
pilihan 2 tutul kapasitif (10 poin)
Speakers Speakers Speaker stereo 2 x 5W
kamera kamera opsional
Bluetooth Bluetooth opsional
Printer Printer opsional
Scanner Scanner opsional
maca kertu Carder maca opsional
remore piranti lunak kontrol opsional

China 55 Inch Outdoor Touch Screen Kiosk with Waterproof and Sunlight Readable LCD Display  (4) China 55 Inch Outdoor Touch Screen Kiosk with Waterproof and Sunlight Readable LCD Display  (5) China 55 Inch Outdoor Touch Screen Kiosk with Waterproof and Sunlight Readable LCD Display  (6) China 55 Inch Outdoor Touch Screen Kiosk with Waterproof and Sunlight Readable LCD Display  (7) China 55 Inch Outdoor Touch Screen Kiosk with Waterproof and Sunlight Readable LCD Display  (8)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita