Kabar Perusahaan

  • What should I pay attention to when installing the wall mounted LCD AD player?

    Apa sing kudu digatekake nalika nginstal pamuter LCD AD sing dipasang ing tembok?

    Pamuter LCD AD sing dipasang ing tembok kalebu lingkungan instalasi, posisi instalasi, ndhukung beban-bearing, kahanan tembok beban lan masalah liyane.Pelanggan kudu ngerti katrampilan instalasi sajrone instalasi kanggo mesthekake panggunaan pamuter LCD AD sing normal.Tembok sing arep dipasang kudu ...
    Waca liyane
  • What are the factors that affect the service effect and service life of LCD advertising player?

    Apa faktor sing mengaruhi efek layanan lan umur layanan pamuter pariwara LCD?

    Komponen utama peralatan pamuter pariwara LCD yaiku sirkuit elektronik kompleks internal lan papan kontrol komputer.Tampilan layar bisa nyebarake informasi dinamis sing akeh, lan sawetara jinis uga bisa ndhukung kontrol tutul.Pamuter iklan terpadu i...
    Waca liyane
  • What are the industries that use smart touch all-in-one computers?

    Apa industri sing nggunakake komputer kabeh-ing-siji tutul pinter?

    Minangka piranti input, mesin kabeh-ing-siji tutul pinter minangka produk tutul sing mbendel layar tutul lan piranti lunak sing gegandhengan karo kemasan njaba kanggo tujuan pitakon.Iki nggabungake layar tutul canggih, kontrol industri, komputer lan teknologi liyane.Bisa nyadari kayata publi...
    Waca liyane
  • Two heat dissipation systems of outdoor LCD digital signage

    Loro sistem pambuangan panas saka papan tandha digital LCD ruangan

    Papan tandha digital LCD ruangan gampang kena pengaruh suhu, kelembapan, bledug, gas mbebayani lan obyek liyane amarga faktor lingkungan sing kompleks.Mulane, perlu kanggo nglindhungi.Bisa diarani manawa proteksi sistem pembuangan panas minangka jaminan dhasar kanggo njamin ...
    Waca liyane
  • Practical functions of intelligent touch screen advertising player

    Fungsi praktis saka pamuter iklan layar tutul cerdas

    Ing jaman informasi kanthi panyebaran informasi digital kanthi cepet, pemain pariwara layar tutul luwih disenengi kanggo efek iklan sing akurat lan warni.Minangka jeneng kasebut, pemain iklan layar tutul minangka piranti tampilan cerdas sing bisa ndemek lan sesambungan.Kanthi kont...
    Waca liyane
  • What are the technical differences between touch screen kiosk and LCD TV

    Apa bedane teknis antarane kiosk layar tutul lan TV LCD

    Ing pasar saiki, dodolan set TV LCD banget populer, utamane introduksi set TV LCD ultra-tipis lan ukuran gedhe wis nyebabake gelombang pembelian ing pasar.Ing wektu sing padha, minangka produk tutul elektronik berteknologi tinggi anyar, kiosk layar tutul wis cepet narik kawigaten ...
    Waca liyane
  • Function and size selection of digital signage

    Pilihan fungsi lan ukuran signage digital

    Salah sawijining kunci kanggo aplikasi sistem signage digital yaiku carane ngeculake informasi sing ditargetake ing wektu sing beda lan ing wilayah sing beda.Mulane, perlu kanggo ngrancang lan nyebarake sistem digital kanthi wajar.Minangka liyane lan liyane mesin iklan signage digital diinstal ing ...
    Waca liyane
  • What’s the difference between a face recognition thermometer and a handheld forehead temperature gun?

    Apa bedane antarane termometer pangenalan pasuryan lan bedhil suhu bathuk genggam?

    Kanggo ngontrol kahanan epidemi sing luwih apik, titik pangukuran suhu kudu disetel preduli saka impor lan ekspor.Yen suhu awak ora normal, deteksi kedalaman kudu langsung ditindakake.Apa fungsi face recognition thermometer?Apa bedane ...
    Waca liyane
  • Multifunctional practicability of digital signage

    Praktisitas multifungsi signage digital

    Kanthi aplikasi digital signage ing mall, bandara, kampus lan papan liyane.Saiki, industri uga wis mlebu tahap pangembangan anyar, nggawa pengalaman audio-visual interaktif kanggo pangguna, supaya pangguna bisa ngoperasikake kontrol tutul nalika nampa informasi....
    Waca liyane
  • LCD advertising player to create a new digital advertising mode

    Pamuter pariwara LCD kanggo nggawe mode pariwara digital anyar

    Kanthi perkembangan Internet kanthi cepet, pangembangan industri e-commerce kanthi cepet nggawe beban sing durung ana sadurunge ing ekonomi nyata lan toko eceran.Ngadhepi tantangan sing tantangan, kepiye toko fisik kudu milih?Kepiye cara nindakake promosi pemasaran sing luwih apik lan entuk adat ...
    Waca liyane
  • What is a Ultra Wide Stretched Bar LCD Display?

    Apa iku Tampilan LCD Ultra Wide Stretched Bar?

    Kanthi kemajuan lan pangembangan ilmu pengetahuan lan teknologi, ningkatake pangembangan industri LCD;Ultra Wide Stretched Bar LCD Display minangka produk anyar ing pangembangan ilmu pengetahuan lan teknologi.Saiki luwih akeh panggonan nggunakake Layar LCD Ultra Wide Stretched Bar, kayata bus, ...
    Waca liyane
  • What role does the conference whiteboard bring to the enterprise?

    Apa peran papan putih konferensi kanggo perusahaan?

    Kanthi lumakune wektu lan tren pangembangan ilmu pengetahuan lan teknologi, jinis lan jinis papan tulis konferensi uga luwih akeh, uga pilihan warna, desain tampilan khusus sing disesuaikan, lan personalisasi merek, sing luwih manfaat...
    Waca liyane