Desain anyar Bingkai foto digital cerdas solusi dhuwur kanthi OS Android awan Wifi kanggo omah / bisnis

Katrangan singkat:

Bingkai foto digital yaiku bingkai foto sing nampilake foto digital tinimbang foto kertas.

Ukuran layar: 7 inci, 8 inci, 10.1 inci, 12.1 inci, 15 inci, 15.6 inci, ukuran sing disesuaikan


Detail Produk

fotografi digital bound kanggo ningkataké pangembanganpigura foto digitals, amarga kurang saka 35% saka foto digital dicithak kabeh ndonya.Bingkai foto digital biasane langsung dilebokake ing kertu memori kamera kanggo nampilake foto.Mesthi wae, luwih akeh bingkai foto digital bakal nyedhiyakake papan panyimpenan internal kanggo nyambungake karo fungsi kertu memori eksternal.Bingkai foto digital minangka bingkai foto, nanging ora ditampilake maneh kanthi masang foto, nanging liwat layar LCD.Bisa njupuk foto saka kertu SD liwat antarmuka maca kertu lan nyetel cara tampilan bunder.Iku luwih fleksibel tinimbang pigura foto biasa, lan uga menehi papan tampilan anyar kanggo foto digital sing saya digunakake saiki.

1) Bingkai foto digital minangka jinis bingkai foto anyar sing bisa langsung nampilake foto digital tanpa dicithak.

(2) Iku adopts pigura njaba (katon) wangun pigura foto biasa tradisional, ngganti bagéan tengah foto pigura foto biasa tradisional menyang tampilan kristal Cairan, lan dilengkapi karo sumber daya, medium panyimpenan lan komponen liyane.Bisa langsung nampilake (muter) foto digital.Ing wektu sing padha, iku bisa siklus tampilan (muter) foto beda ing pigura foto padha, nyediakake platform tampilan foto luwih apik lan papan kanggo nambah nomer foto digital lan wong sing seneng foto.

Bingkai foto digital

Bingkai foto digital vertikal

(3) Tampilan pigura foto digital padha karo pigura foto biasa tradisional (mesthi bisa dipilih saka ukuran lan gaya).Nanging, ora kaya pigura foto biasa tradisional, pigura foto digital kudu dicithak lan banjur dimuat menyang pigura foto kanggo tampilan.Nanging, bisa langsung ditampilake ing pigura foto kanthi langsung nglebokake kertu memori kamera utawa langsung nyalin foto digital menyang memori pigura foto digital, Lan bisa nyimpen lan nampilake (muter) atusan utawa malah ewonan foto. .

(4) Telung poin ing ndhuwur ngenalake pigura foto digital siji fungsi (yaiku, mung bisa nampilake foto digital).Kajaba iku, ana pigura foto digital multi-fungsi.Saliyane nampilake foto digital, uga bisa muter MP3 / MP4 / gambar geser, film / video / TV, nonton e-buku, nyetel jam weker lan tanggalan, lan malah ngundhuh foto online lan browsing web;Jinis bingkai foto elektronik sing beda-beda bisa menehi pilihan luwih akeh kanggo wong sing duwe kabutuhan beda.

18FCB1DB8B902AC6B713F74871AB9B41 49615AFAB69C7E939EFD8D2B94827D0D 56070D183C1E3D4CF852F13877D9D82F 74084C68409DA0950909A769981DDDC4 9B6871739145F83261DFC3506304C16F 13BE6CAC8FA6F4709944923157B759D5


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita