Rawuh anyar 43 Inch Baterei Powered Portable Outdoor Digital Signage lan LCD Display

Katrangan singkat:

Desain lipat, kastor panggunaan khusus, operasi fleksibel ngirit wektu lan tenaga.


Detail Produk

Ukuran Panel (inch)
43″
Resolusi (piksel)
1920 x 1080
Rasio aspek
16:9
Padhang (nits)
1500
Rasio Kontras
4000: 1
Sudut Pandang (H/V)
178°/178°
Garansi
1-3 taun
Ndhuwur ing wong akeh kanthi solusi signage digital ruangan portabel 43″ iki.Njupuk signage digital ing ngendi sing perlu.Signage digital portabel iki cocog kanggo hotel, konferensi, pusat olahraga lan toko eceran sing mbutuhake papan tandha dinamis sing bisa diganti kanthi cepet supaya bisa ngetutake acara.Tampilan free-standing iki minangka solusi ruangan portabel kanthi gampang lan bisa dipindhah kanthi gampang dening wong siji amarga nduweni kastor tetep.Gembong iki bisa dikunci kanggo nyegah layar saka obah sapisan ing panggonan.Kanggo keamanan tambahan gembok bisa digunakake kanggo ngunci iki ing panggonan.
11-1 11-2 11-3 11-4 11-5 11-6 11-7

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita