Cermin Latihan Ajaib Gym Interaktif Kesehatan Tubuh Penuh Olahraga Gym Lantai Dinding Latihan Latihan Cermin Cermin Kebugaran Cerdas

Katrangan singkat:

OEM & ODM Smart Fitness Mirror
A Magic ngarep fitness Mirror
Latihan Ing Ngarep
OS Android


Detail Produk

32"/43" Inch Smart fitness Mirror

1. OEM & ODM Smart Fitness Mirror.

2. A Magic ngarep fitness Mirror.

3. Olahraga Ing Omah.

4. Android OS.

5. Panel LCD kecerahan dhuwur, Kaca pangilon.

6. 3D / kamera HD.

7. Tampilan ayu, legant lan dhuwur-mburi.

8. Wall dipasang lan lantai ngadeg kanggo pilihan.

16-1

16-2

16-3 16-4 16-5 16-6 16-6-1 16-7 16-8 16-9 16-10 16-11 66


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita