Bingkai Foto Digital LCD Layar IPS Bingkai Album Foto Digital Bingkai Foto Digital WiFi Android

Katrangan singkat:

Sampurna kanggo ruang cilik, ruangan ing omah utawa kantor, mantel, meja ruang tamu, pawon utawa papan kerja.
Puter maneh foto&video, sampeyan bisa milih musik lan gambar sing beda kanggo ditampilake lan muter gambar lan musik latar mburi sing beda kanggo nambah urip luang.
Video loop, sampeyan bisa nonton film liwat kertu memori utawa USB memory stick.
Musik, speaker stereo sing dibangun, bisa nyambung karo kuping.
Weker Jam Tanggalan.
Ukuran sing beda-beda, gampang dilebokake ing macem-macem posisi.Digunakake kanthi akeh ing macem-macem aplikasi ing omah.


Detail Produk

Iki apigura foto digital.Model anyar ana ing pasar.Bisa ngatur fungsi sensing awak manungsa.Iku uga mesin iklan definisi dhuwur.
Iki digawe saka panel LCD definisi dhuwur.Layar biasa lan layar IPS opsional.
Fitur: musik lan gambar bisa diputer bebarengan / ndhukung format lengkap puter maneh video HD / muter musik kapisah.
Iki minangka desain sing apik, minangka pigura foto utawa minangka mesin iklan, iku pilihan sing apik banget.
Kanggo pangguna perusahaan, kita uga nyedhiyakake layanan nyetak logo lan ngatur layar boot.

Minangka "bab anyar", pigura foto digital uga chip amba kanggo narik kawigaten konsumen.Ora mung bisa nampilake gambar, nanging uga muter musik.Liwat port USB ing fuselage, pigura foto digital ora mung bisa nyambungake piranti kayata DSC, MP3, PMP lan PC, nanging uga nduweni fungsi kontrol dinamis lan pangolahan bass.Ing babagan format multimedia, uga bisa ndhukung mp3, MOV, MPEG1, MPEG2, MPEG4, AVI lan file format liyane.Mbayangno carane ayu lan nyaman bakal ngapusi ing sofa ing afternoon sepi nalika nglaras owah-owahan saka pigura foto digital ing meja lan ngrungokake musik klasik!

Aplikasi bingkai foto digital:
1.Iklan: promosi mobil, promosi obat, iklan pendidikan, lsp
2. Undangan: undangan bisnis, undangan manten, undangan pesta, lsp
3. Hadiah: hadiah ulang tahun, hadiah bisnis, hadiah promosi, hadiah festival, lsp

 

jeneng 7,8,10,12,13.3,15,15.6,17,18.5,21.5 inch bingkai foto digital
warna putih / ireng / selaras
padhange: 200-300cd/m2
Format Dhukungan
Video: RM, RMVB, MKV, MOV, M4 v, MPG, FLV, PMP, AVI, VOB, DAT, MP4, 3PG
Audio MP3, MP2, MP1, WMA, 0GG, APE, FLAC, AC3, RA, ACC
Gambar: JPEG/JPG, BMP
Resolusi Max: 800 x 480 (H * V) P
Play Saka
kertu memori: kertu SD, USB Disk
Memori Flash sing Dibangun: Opsional, konfirmasi sadurunge produksi
USB: USB 2.0 kacepetan dhuwur (Host & OTG)
daya
sumber daya AC100~240V 50/60 HZ
konsumsi daya ≤10W
Konsumsi siyaga ≤2W
Loudspeaker 2 x3w
daya adaptor 5V1000mA 100V-240V
Instalasi
Stand Meja: Ya/Opsional w/ Braket Desktop
Self Bracket: Ya/Opsional w/ Self Bracket
Braket Pemasangan Dinding: Ya/Opsional w/ Braket Pemasangan Dinding
lingkungan
Suhu kerja: 0°C-40°C
Suhu panyimpenan: -20°C-60°C
Kelembapan kerja: 85%
Kelembapan panyimpenan: 85%

13BE6CAC8FA6F4709944923157B759D5 18FCB1DB8B902AC6B713F74871AB9B41(1) 082E022CBE02C6D99418D61161265798 91CE9552C90824081148119D905D899E 94D10B90FB5D1DBE940EE2929A53EA8E 9B6871739145F83261DFC3506304C16F


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita