IP65 Waterproof Touchscreen High Padhang Digital Signage Outdoor Advertising pamuter Tutul Layar Monitor LCD Tampilan Kiosk

Katrangan singkat:

Fitur utama:

Waterproof, Dustproof, Padhang Dhuwur, Sunlight diwaca;

Dissipasi Panas sing Dipaten, Perlindhungan Kilat, Kontrol Awan, Ngalih Wektu.


Detail Produk

Floor standing series yaiku teknologi layar LCD kelas komersial kanthi OS Android utawa OS Windows.Padha digunakake digunakake ing lingkungan umum, kalebu bandara, hotel, Bank, stasiun Metro.

● Ndhukung tutul IR opsional, tutul Capacitive, printer, NFC, kamera, etc kanggo ketemu macem-macem request saka pasar.

● Dhukungan 7*24 Jam puter maneh dawa

● FHD, Ultra High Definition UHD, 4K Resolusi beda opsional, Grade A, Lampu Latar LED, Diagonal layar beda,

43" 49" 55" 65".

● Metal omah duwe efek boros panas apik lan kaca tempered bisa nglindhungi layar èfèktif.

● Ndhukung nyambungake WIFI, Ethernet, 4G(opsi) kanggo entuk akses sambungan Internet beda.

Ukuran layar: 32″43″49″55″65″75″86″100″
Rasio tampilan: 16:9
Resolusi (piksel): 1920*1080
Sudut tampilan: 178°/178°
Luminance: 2000cd/m2
Rasio kontras: 2000:1
Wektu nanggapi: 6ms
Layar tutul opsional Ora ana layar tutul / layar tutul
Suhu operasi: -40°C–+60°C
Rating Proteksi: IP55 utawa IP65
Suhu panyimpenan: 0-50 derajat
Kelembapan: 5%-100%
AC (Opsional) Tegangan Rated: AC110V/60Hz UTAWA liyane
Rated saiki: AC 6.5A
Daya Rated: AC 500W
Kapasitas pendinginan: 1500W (L35 L35)
Kapasitas Pemanasan: 500W (opsional)
Suhu sekitar: -20 ℃ ~ 55 ℃
Kelas IP: IP65
Radiator Tekanan kerja: 2bar-40bar
Spesifikasi: 2Kw-400Kw
Pilihan warna: Silver, putih, ireng utawa werna adat opsional
Bahan kandang Baja dilapisi seng + kaca tempered ngarep
Instalasi: Pemasangan dinding/gantungan atap/lantai berdiri

China 55 Inch Outdoor Touch Screen Kiosk with Waterproof and Sunlight Readable LCD Display  (4) China 55 Inch Outdoor Touch Screen Kiosk with Waterproof and Sunlight Readable LCD Display  (5) China 55 Inch Outdoor Touch Screen Kiosk with Waterproof and Sunlight Readable LCD Display  (6) China 55 Inch Outdoor Touch Screen Kiosk with Waterproof and Sunlight Readable LCD Display  (7) China 55 Inch Outdoor Touch Screen Kiosk with Waterproof and Sunlight Readable LCD Display  (8)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita