IP65 Waterproof 43 inch Outdoor Portable Movable Advertising Player Kanthi Baterei Powered Floor Stand Outdoor LCD Digital Signage Monitor Layar

Katrangan singkat:

43″ pamuter pariwara ruangan portabel duwe fitur ing ngisor iki:
1. Padhang dhuwur lan konsumsi daya kurang, padhange iku nganti 1500nits.
2. Tahan sinar ultra violet, perlindungan anti banyu IP65.
3. Baterei dibangun ing 14 jam mlaku kaping.
4. Swara stereo, ndhukung audio remot lan release video.
5. Dukungan WI-FI/LAN/U disk update.Ing masyarakat saiki, publisitas saya tambah penting, lan mesin pariwara dadi luwih penting.Sampeyan bisa ndeleng kanthi jelas layar tampilan produk saka jarak sing adoh lan menehi kesan sing jero marang para pelanggan.


Detail Produk

Pamuter iklan ruangan portabel 43" kanthi baterei minangka panggantos paling apik kanggo spanduk gulung, papan tulis tradisional, lan tandha LED.

1. Tampilan freestanding iki minangka solusi sing bisa dipindhah kanthi gampang lan bisa dipindhah kanthi gampang dening wong siji amarga nduweni kastor tetep kanthi stang lan desain sing bisa dilipat.
2. Dilengkapi panel bahan komersial, kanthi umur 50.000 jam, lan nggunakake komponen berkualitas tinggi njamin tampilan bisa digunakake 24/7.
3. Wektu kerja baterei kira-kira 14 Jam.
4. Telung solusi opsional: Versi Monitor,Plug & Play versi,Versi Android.Kanthi HDMI ing, Dhukungan kanggo nyambungake kothak pamuter media external.

Penampilan sing apik banget lan kompak wis narik kawigaten wong sing liwat.Iku dilengkapi gembong movable, kang bisa nyeret adoh kapan lan ing ngendi wae, lan bisa diselehake ing ngendi wae ing bakal.Paket baterei sing unik bisa ngrampungake masalah sumber daya peralatan lan bebas saka daya sing ditampilake.Bisa miwiti peralatan kanthi siji klik ing ngendi wae, kayata papan dolanan, pinggir dalan, padang rumput lan liya-liyane, sing trep kanggo tampilan lan puter maneh.

 

https://www.layson-display.com/ip65-waterproof-43-inch-outdoor-portable-movable-advertising-player-with-battery-powered-floor-stand-outdoor-lcd-digital-signage-monitor-screen-product/
https://www.layson-display.com/ip65-waterproof-43-inch-outdoor-portable-movable-advertising-player-with-battery-powered-floor-stand-outdoor-lcd-digital-signage-monitor-screen-product/

A-Boards layar tampilan iklan digital iki apik banget, njupuk modern ing iklan tradisional A-Board.Dirancang kanggo panggunaan internal utawa eksternal, duwe rating tahan cuaca IP65 lan duwe komponen kelas komersial, kabeh kalebu garansi 1 taun.

Layar A-Board kanthi portabel mung bisa diubengi dening wong siji, dadi fleksibel banget kanggo dipindhah menyang meh kabeh lokasi.Sawise ing posisi, castors bisa dikunci ing panggonan karo dibangun ing ngunci bar.Boten kados layar digital liyane, Papan A iki kebak daya baterei supaya ora ana kabel daya kuwatir bab.Baterei lithium-polymer terpadu nawakake 14 jam wektu mlaku lan nduweni indikator tingkat pangisian daya sing praktis supaya sampeyan bisa ndeleng sepira ngisi daya sing isih ana.

43inchPortable Outdoor Digital Signage Advertising pamuter

Cahya dhuwur nganti 1500nits, katon kanthi jelas ing srengenge.

Konsumsi daya sing sithik lan irit energi.

Layar tutul, FHD, panel suhu amba IPS, tahan sinar ultra-violet.

Proteksi anti banyu IP65.

Speaker internal, 8Ω 10Wx2, swara stereo.

Baterei sing dibangun, wektu mlaku 14 jam (padhang standar).

Dukungan remote audio dan video release, WiFi/LAN/U disk update.

Skenario aplikasi: Mal blanja, pusat bangunan, pusat pelatihan, toko merek, tampilan bank, pandhuan pitakon, lsp.

https://www.layson-display.com/ip65-waterproof-43-inch-outdoor-portable-movable-advertising-player-with-battery-powered-floor-stand-outdoor-lcd-digital-signage-monitor-screen-product/
https://www.layson-display.com/ip65-waterproof-43-inch-outdoor-portable-movable-advertising-player-with-battery-powered-floor-stand-outdoor-lcd-digital-signage-monitor-screen-product/
https://www.layson-display.com/ip65-waterproof-43-inch-outdoor-portable-movable-advertising-player-with-battery-powered-floor-stand-outdoor-lcd-digital-signage-monitor-screen-product/
https://www.layson-display.com/ip65-waterproof-43-inch-outdoor-portable-movable-advertising-player-with-battery-powered-floor-stand-outdoor-lcd-digital-signage-monitor-screen-product/

1. Pangeling baterei:

Piranti kasebut kanthi jelas bisa nampilake baterei sing isih ana, pangaturan panggunaan baterei sing trep lan wektu ngisi daya.

Wektu mlaku super dawa:

Baterei lithium polimer terintegrasi ngowahi cara sampeyan nggunakake signage digital.Solusi baterei tipis menehi wektu kerja luwih saka 8 jam.

 

2. IP65 rainproof lan struktur dustproof dirancang kanggo wektu mlaku dawa:

Konstruksi pager kasebut dirating IP65, sing tegese bisa nangkep udan lan kabeh udhara Debu, bledug lan partikel liyane kanggo njaga lan dilindhungi saka cuaca udan, nggedhekake jangkauan lingkungan sing kasedhiya.

 

3. Layar IPS 1500 padhang:

Tampilan nggunakake panel LCD padhang dhuwur sing kaping telu luwih padhang tinimbang TV ngarep, Becik kanggo ruangan ruangan.

Rong pilihan kasedhiya karo pamuter pariwara portabel ruangan:

Pilihan 1 - Plug lan Play.Sampeyan bisa ngunggah konten liwat USB lan layar bakal kanthi otomatis muter konten apa wae ing memori layar.Iki kalebu gambar utawa video apa wae.

Pilihan 2 - Nganyarke CMS.Opsi iki ngidini upload remot saka sembarang lokasi menyang layar ing sembarang lokasi liwat internet.

 

Plug lan muter:

Cukup muat gambar lan video menyang stik USB, pasang menyang layar, lan ngenteni konten disalin.Gambar lan video bisa diputer terus-terusan ing daur ulang.

Format sing didhukung: Video (MPG, AVI, MP4, RM, RMVB, TS), audio (MP3, WMA), gambar (JPG, GIF, BMP, PNG), subtitle nggulung.

https://www.layson-display.com/ip65-waterproof-43-inch-outdoor-portable-movable-advertising-player-with-battery-powered-floor-stand-outdoor-lcd-digital-signage-monitor-screen-product/
https://www.layson-display.com/ip65-waterproof-43-inch-outdoor-portable-movable-advertising-player-with-battery-powered-floor-stand-outdoor-lcd-digital-signage-monitor-screen-product/

2

https://www.layson-display.com/ip65-waterproof-43-inch-outdoor-portable-movable-advertising-player-with-battery-powered-floor-stand-outdoor-lcd-digital-signage-monitor-screen-product/
Tampilan Resolusi 1920×1080(FHD)
Area tampilan (mm) 940.896(H)x 529.254(V)
Rasio Aspek Layar 16:09
Padhang (cd/m2) 1500
Sudut Pandang 178°
Rasio Kontras 4000:1
mesin utama Ram 2GB DDR4 (3GB opsional)
Sistem Operasi Android7.0/Android8.0/Android9.0
Baterei Teknologi baterei Baterei lithium polimer terpadu
Wektu Ngisi daya 7 jam
Urip baterei 7-8 jam
Kapasitas baterei 43200mAh
ukuran Ukuran produk (WxHxD mm) 1234x591x195
Ukuran kemasan (WxHxDmm) 1335x700x300
Bobot net (kg) 38.16KG
Bobot reged (kg) <46KG
Gunakake lingkungan Suhu operasi -20 °C nganti 70 °C Tahan suhu dhuwur maksimum 105°C
Suhu panyimpenan -30 °C nganti 80 °C
Kelembapan operasi 10% nganti 80%
Kelembapan panyimpenan 5% nganti 95%

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita