Tampilan bingkai terbuka industri 15 17 18.5 19 21.5 23.6 27 32 Inci Monitor Layar Sentuh Kapasitif Industri Lcd Monitor

Katrangan singkat:

10.1″-100″ kelas industri sing bisa diwaca monitor LCD layar tutul padhang dhuwur


Detail Produk

1. Jinis pigura mbukak.

2. Desain khusus kasedhiya tanpa biaya tambahan.

3. Bangunan 2 * 5W speaker.

4. Kanthi HDMI, DVI, input VGA, Audio in/out, port USB, RS232, port serial, etc.(kanggo opsional).

5. Pilihan layar tutul : Resistive, Capacitive, Infrared.

6. Gampang mbangun ing sembarang jenis rak tampilan.

Panel LCD (layar IPS)
Ukuran panel 10.1″-100″
Resolusi Native 1920*1080 utawa resolusi liyane kanggo opsional
Padhang (cd/m²) 250 cd/m2 utawa brigntness dhuwur
Sudut pandang 89°/89°/89°/859(R/L/U/D)
Panel tutul
Tipe layar tutul Pilihan layar tutul: Resistive, Capacitive, Infrared.
Antarmuka Tutul USB
Port Sinyal
VGA 1 × VGA
USB 1xUSB kanggo tutul
HDMI 1 xHDMI
DVI 1XDVI
OSD
kontrol OSD Padhang, rasio kontras, pangaturan otomatis, posisi H/V, pilih basa lsp.
Dhukungan OS Windows XP, Windwows /7/8/10, Linux, Android, lsp
Power Supply
Sumber Daya Eksternal AC 100 – 240 V
Tegangan kerja DC 12V
konsumsi daya ≤40W
Lingkungan Operasi
Range Suhu operasi: -10 kanggo 60 ° C, panyimpenan: -20 kanggo 80 ° C
Kelembapan relatif operasi: 10% nganti 90%, panyimpenan: 5% nganti 90%
Rincian packing
Aksesoris Adaptor daya, kabel VGA, kabel HDMI, kabel DVI, kabel tutul USB, Stander opsional

10-1 - 副本

1 2 3 4 5 6 7


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita