Hot Sales 43 Inch Fitness Training Smart Mirror Layar Tutul Android Digital Olahraga Fitness Mirror

Katrangan singkat:

Cermin fitness fitness cerdas minangka produk fitness sing paling populer ing pasar global.Dheweke seneng karo pelatih pribadi sing bisa olahraga ing omah kapan wae tinimbang menyang gym.


Detail Produk

Layson fitness pangilon pinter ora mung pangilon, iku luwih saka monitor layar tutul.Kanthi layar tutul kapasitif 43 inci, tampilan vertikal 1080P kanthi kamera HD (utawa kamera 3D), sing dilengkapi speaker lan mikropon sing dibangun.Aplikasi fitness bisa diinstal kanggo nuntun tukang awak kasebut, utawa mbenerake pangguna supaya tumindak standar nalika nindakake olahraga.Data kesehatan uga bisa dipantau.Kajaba ing klub fitness, luwih akeh kulawarga duwe pangilon kaya iki ing ruang tamu kanggo dadi pelatih fitness sing cerdas.

1. Android / Windows OS
2. Kanthi 43 inch layar tutul kapasitif karo 10 TCTerms tutul
3. 1080P tampilan vertikal
Kamera 4,5 megapiksel utawa kamera 3D
5.Speaker,mikrofon,WIFI,Bluetooth
6. Wall dipasang / lantai ngadeg
7.More app bisa diinstal lan mlaku

We ngedol hardware pangilon pinter fitness mung, nanging uga bisa bantuan karo pembangunan software.

Ukuran Layar LCD: 13.3" nganti 100" (Disesuaikan)
Tipe Panel: Layar TFT-LCD & lampu latar LED
Merk Panel: LG / BOE / AUO
Rasio aspek: 16:9
Resolusi: 1920x1080 utawa 3840x2160
padhange: 400cd/m2,700cd/m2,1500/m2
Rasio kontras: 3000:1
Wektu Respon: 6ms
Umur: 50.000 jam
Bahan kandang: Bingkai aluminium / semprotan lembaran baja gulungan dingin badan / Penutup kaca cermin
Sistem warna: PAL / NTSC / Ndeteksi otomatis
Basa Menu: Akeh basa kanggo opsi: Inggris (Default)
pamicara: 2x5w
Pengurangan Noise: ya wis
Frekuensi tegangan: AC 100-240V
Frekuensi Horizon: 50/60Hz
Suhu kerja: 0-50 ℃
Kelembapan kerja: 10% -90% ora kondensasi
Suhu panyimpenan: -20-80 ℃
Kelembapan panyimpenan: 85% ora kondensasi
Android (Opsional)
Pangolah: Kotak-inti, chip RK3288 lan chip RK3399 kanggo opsional
RAM: 2G/4G/16G
ROM: 8G / 16G / 32G
Antarmuka: USB/VGA/MIC/AUDIO/HDMI/RJ45/WIFI Opsional
Windows (Opsional)
CPU: Intel inti i3 / i5 / i7 opsional
Memori: 4G / 8G opsional
Hard disk: 128G / 256G SSD, utawa 500G / 1T HDD
Antarmuka: RJ45/WIFI/4G/HDMI/USB/SD
Layar tutul
Tipe tutul: 10 poin
Sensor tutul: infrared / capacitive opsional
lumahing tutul: Kaca cermin ajaib 3-4mm
Wektu nanggapi: <10 ms

1 1-1 2 3 4-1 4-2 5


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita