Sajarah

2021

Terus kerja

2018 nganti 2020

Annual saka segel tekan yuta

Desember 2017

Pindhah pabrik anyar

Sep.2015

Produksi saben wulan tekan 300 set

Nopember 2013

Mbangun worshop

Oktober 2008

Layson miwiti kantor