Lantai Ngadeg Tampilan Padhang Dhuwur ing Konco Jendela 55 Inch 700 Nits-2500Nits Lcd Display Monitor

Katrangan singkat:

Tampilan Windows (700 nits nganti 2500 nits)

Nalika ndeleng ing sangisore srengenge, padhange sing paling penting.Tampilan iki nggunakake panel padhang dhuwur kelas komersial (700nits nganti 2500nits).Padhange luwih saka 5 kaping luwih saka TV ngarep standar, supaya bisa gampang maca ing tampilan jendhela.


Detail Produk

 

Fitur produk:

 

Desain Slim & Mantap kanthi Visibilitas Luar Biasa

 

Kanthi dhuwur-padhang 2500nit(typ.) lan Slim & Robust Design gampang diinstal ing windows nyimpen.Seri HD Layson saka jendela madhep signage digital nggumunake pelanggan kanthi kualitas gambar sing cetha lan operasi sing sepi.Seri HD mbantu bisnis nambah citra merek nalika nambah pengalaman blanja para pelanggan.

 

Desain Slim & Cahya

 

Amarga ambane sing tipis, seri HD njupuk spasi minimal, sing ndadékaké efisiensi ruang ing lingkungan ing jendela.

 

Instalasi Gampang lan Customized

 

Layar madhep jendhela seri HD dioptimalake kanggo pelanggan kanthi bolongan pemasangan VESA lan Disesuaikan kanthi padhang sing beda kanggo nyukupi kabutuhan bisnis, saka 700nits njero ruangan nganti 2500nits ruangan adhedhasar industri lan aplikasi sampeyan.Bisa nginstal tembok soyo tambah utawa lantai ngadeg.( Lanskap lan Potret)

 

Visibilitas sing luar biasa, Padhang & Cemerlang
Seri HD nduweni padhange maksimal 2500nits sing kuat, pesen tetep padhang lan cetha sanajan ing sinar srengenge langsung ing etalase, sampeyan entuk gambar tanpa kompromi sing bisa narik perhatian pelanggan lan mbujuk menyang toko sampeyan.

 

Industri & Suhu Dhuwur 110

 

Gabungan karo Suhu dhuwur 110 ℃ kelas industri OC, seri HD bisa operate 24/7

 

visibilitas pinunjul

 

Padhang Langgeng

 

Kanthi nambahake unit LED liyane, seri HD beroperasi luwih padhang ing suhu sing luwih murah, saengga bisa tahan luwih suwe tinimbang produk konvensional.

 

Katon karo Kacamata Hitam Polarisasi

 

Piring Quarter-Wave mbisakake visibilitas sing jelas sanajan sing nonton nganggo kacamata hitam polarisasi

 

Kinerja dhuwur & linuwih, kontrol padhang otomatis

 

Cahya layar kanthi otomatis diatur gumantung saka padhange sekitar.Padhang tambah ing wayah awan kanggo visibilitas sing luwih apik, lan suda ing wayah wengi kanggo manajemen daya sing efisien lan nglindhungi mata manungsa.

 

Wide Viewing Angle

 

Teknologi IPS nyedhiyakake kontrol kristal cair sing luwih apik, sing ngidini layar bisa dideleng ing meh kabeh sudut.

 

Ukuran Layar 32" 43" 49" 55" 65" 75"
Sistem OS Android/Windows OS (opsional)
Versi jaringan (opsional)
resolusi tampilan 1920*1080/ 3840*2160 (opsional)
padhange maksimum 2500 nits
rasio gambar 16:9
Mode muter Boot otomatis loop
puter maneh layar pamisah Ndhukung puter maneh horisontal, vertikal, layar wutuh lan layar pamisah
sumber daya AC~100-240V (50/60Hz)

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

H5ed44633f66149d39468fd69233ffc14k

 

9

 

11-10

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita