32 49 55 65 75 inch jendela digital signage lcd jendela madhep tampilan monitor LCD brigntess dhuwur

Katrangan singkat:

Kanthi dhuwur-padhang 2500nit(typ.) lan Slim & Robust Design gampang diinstal ing windows nyimpen.Seri HD Layson saka jendela madhep signage digital nggumunake pelanggan kanthi kualitas gambar sing cetha lan operasi sing sepi.Seri HD mbantu bisnis nambah citra merek nalika nambah pengalaman blanja para pelanggan.


Detail Produk

Fitur produk:

Desain Slim & Mantap kanthi Visibilitas Luar Biasa

Kanthi dhuwur-padhang 2500nit(typ.) lan Slim & Robust Design gampang diinstal ing windows nyimpen.Seri HD Layson saka jendela madhep signage digital nggumunake pelanggan kanthi kualitas gambar sing cetha lan operasi sing sepi.Seri HD mbantu bisnis nambah citra merek nalika nambah pengalaman blanja para pelanggan.

Desain Slim & Cahya

Amarga ambane sing tipis, seri HD njupuk spasi minimal, sing ndadékaké efisiensi ruang ing lingkungan ing jendela.

Instalasi Gampang lan Customized

Layar madhep jendhela seri HD dioptimalake kanggo pelanggan kanthi bolongan pemasangan VESA lan Disesuaikan kanthi padhang sing beda kanggo nyukupi kabutuhan bisnis, saka 700nits njero ruangan nganti 2500nits ruangan adhedhasar industri lan aplikasi sampeyan.Bisa nginstal tembok soyo tambah utawa lantai ngadeg.( Lanskap lan Potret)

Visibilitas sing luar biasa, Padhang & Cemerlang
Seri HD nduweni padhange maksimal 2500nits sing kuat, pesen tetep padhang lan cetha sanajan ing sinar srengenge langsung ing etalase, sampeyan entuk gambar tanpa kompromi sing bisa narik perhatian pelanggan lan mbujuk menyang toko sampeyan.

Industri & Suhu Dhuwur 110

Gabungan karo Suhu dhuwur 110 ℃ kelas industri OC, seri HD bisa operate 24/7

visibilitas pinunjul

Padhang Langgeng

Kanthi nambahake unit LED liyane, seri HD beroperasi luwih padhang ing suhu sing luwih murah, saengga bisa tahan luwih suwe tinimbang produk konvensional.

Katon karo Kacamata Hitam Polarisasi

Piring Quarter-Wave mbisakake visibilitas sing jelas sanajan sing nonton nganggo kacamata hitam polarisasi

kinerja dhuwur & linuwih,Kontrol padhang otomatis

Cahya layar kanthi otomatis diatur gumantung saka padhange sekitar.Padhang tambah ing wayah awan kanggo visibilitas sing luwih apik, lan suda ing wayah wengi kanggo manajemen daya sing efisien lan nglindhungi mata manungsa.

Wide Viewing Angle

Teknologi IPS nyedhiyakake kontrol kristal cair sing luwih apik, sing ngidini layar bisa dideleng ing meh kabeh sudut.

Dhuwur padhange jendhela iklan pamuter digital signage monitor LCD
Model LS430 LS490 LS550 LS650
panel LCD Ukuran 43" 49" 55" 65"
Teknologi panel IPS, RGB IPS,M+(RGBW) IPS,M+(RGBW) IPS,M+(RGBW)
Rasio tampilan 16:9 16:9 16:9 16:9
Resolusi 1920*1080 1920*1080 1920*1080 1920*1080
padhang 2500nits 2500nits 2500nits 2500nits
Kontras 1200:1 1200:1 1200:1 1200:1
Sudut pandang 178/178 178/178 178/178 178/178
lumahing Kabut 3% Kabut 3% Kabut 3% Kabut 3%
Sakumur urip 50000 Jam 50000 Jam 50000 Jam 50000 Jam
Wektu kerja 7*24 jam 7*24 jam 7*24 jam 7*24 jam
Mode tampilan Lanskap utawa Potret
Papan utama sistem OS OS Android (versi standar), OS Windows kanggo opsional
Antarmuka Output HDMI, WIFI, RJ45, slot kertu TF, USB * 2, DC12V
Lingkungan kerja Suhu Kerja 0 ℃ nganti 50 ℃ 0 ℃ nganti 50 ℃ 0 ℃ nganti 50 ℃ 0 ℃ nganti 50 ℃
Kelembapan kerja 10%-85% 10%-85% 10%-85% 10%-85%
daya sumber daya 180-264V, 50/60Hz 180-264V, 50/60Hz 180-264V, 50/60Hz 180-264V, 50/60Hz

4

5

6

7

8

H5ed44633f66149d39468fd69233ffc14k

9

11-10


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita