Pangilon Cerdas Fitness kanthi layar Tutul Tampilan pangilon sihir interaktif kanggo olahraga / olahraga / gym / yoga

Katrangan singkat:

Kebugaran omah wis dadi salah sawijining tren paling panas ing taun iki, kanthi wiwitan anyar sing nawakake cara sing luwih inovatif lan trep kanggo olahraga.Pangilon fitness berteknologi tinggi ngidini sampeyan nggawe studio fitness omah kabeh ing omah sampeyan.Rampung interaktif lan nampilake kelas fitness urip.


Detail Produk

Fitur:

1: Nalika dipateni, iki minangka pangilon biasa, lan nalika diuripake, liwat kabeh layar kanthi fungsi tampilan OLED, pengalaman bisa ngetutake instruktur profesional kanggo ngleksanani lan ndeleng obahe, mbandhingake lan mbenerake karo video. .

2: Ora ana watesan kursus fitness tartamtu.Sampeyan bisa milih kelas latihan langsung sing disenengi.

3: Pangilon nuduhake obahe fitness sampeyan, banjur sampeyan bisa mbenerake wangun awak nalika olahraga.

4: Pangilon sihir sing cerdas: nalika dipateni, iku pangilon sing dawane lengkap .nalika urip, deleng dhewe, instruktur lan kanca-kancamu ing tampilan sing apik lan interaktif, lengkap karo kamera lan speaker sing dipasang.sampeyan mung butuh papan yoga kanggo latihan energi dhuwur ing ruangan apa wae ing omah sampeyan.

Ukuran Layar LCD: 13.3" nganti 100" (Disesuaikan)
Tipe Panel: Layar TFT-LCD & lampu latar LED
Merk Panel: LG / BOE / AUO
Rasio aspek: 16:9
Resolusi: 1920x1080 utawa 3840x2160
padhange: 400cd/m2,700cd/m2,1500/m2
Rasio kontras: 3000:1
Wektu Respon: 6ms
Umur: 50.000 jam
Bahan kandang: Bingkai aluminium / semprotan lembaran baja gulungan dingin badan / Penutup kaca cermin
Sistem warna: PAL / NTSC / Ndeteksi otomatis
Basa Menu: Akeh basa kanggo opsi: Inggris (Default)
pamicara: 2x5w
Pengurangan Noise: ya wis
Frekuensi tegangan: AC 100-240V
Frekuensi Horizon: 50/60Hz
Suhu kerja: 0-50 ℃
Kelembapan kerja: 10% -90% ora kondensasi
Suhu panyimpenan: -20-80 ℃
Kelembapan panyimpenan: 85% ora kondensasi
Android (Opsional)
Pangolah: Kotak-inti, chip RK3288 lan chip RK3399 kanggo opsional
RAM: 2G/4G/16G
ROM: 8G / 16G / 32G
Antarmuka: USB/VGA/MIC/AUDIO/HDMI/RJ45/WIFI Opsional
Windows (Opsional)
CPU: Intel inti i3 / i5 / i7 opsional
Memori: 4G / 8G opsional
Hard disk: 128G / 256G SSD, utawa 500G / 1T HDD
Antarmuka: RJ45/WIFI/4G/HDMI/USB/SD
Layar tutul
Tipe tutul: 10 poin
Sensor tutul: infrared / capacitive opsional
lumahing tutul: Kaca cermin ajaib 3-4mm
Wektu nanggapi: <10 ms

1 1-1 2 3 4-1 4-2 5

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita