Termometer Pangenalan Pasuryan kanthi Pangukuran Suhu Inframerah LS080

Katrangan singkat:

Ukuran Layar::8 inch

Résolusi: 1280x800p

OS: Android OS

Piranti lunak: Sistem rekonsiliasi pasuryan AI

Teknik Pengukuran: Pengukuran pencitraan termal

Minimal Order Quantity: 1 unit

Wektu Pangiriman: 3-5 dina kerja

Kemampuan Penyetor: 10000 unit saben wulan


Detail Produk

LS080, lulus modul vertikal pangukuran suhu & pangenalan pasuryan nggunakake Rockchip RK3288 platform hardware kinerja dhuwur, dilengkapi karo binocular sudhut kamera dinamis, urip teknologi pangenalan pasuryan lan modul imaging termal inframerah kanggo ndhukung pasuryan-karo-topeng.kanthi fungsi pangenalan rai, deteksi suhu lan mriksa topeng lan liya-liyane, tujuane ngrancang yaiku ngetrapake kehadiran karyawan tanpa kontak, pass tanpa kontak lan sistem deteksi suhu non-kontak.Bisa digunakake digunakake ing transportasi, pendidikan, pemerintah etc, industri, tumindak ing peralatan terminal saka gerbang pinter, kontrol akses pinter lan rawuh pinter.

1.Ndhukung deteksi suhu awak manungsa lan tampilan suhu.Jarak deteksi suhu paling apik yaiku 0,5 meter.Jarak paling dawa kanggo ngukur suhu awak yaiku 1 meter.Kesalahan pangukuran yaiku plus utawa minus 0,5 ℃.

2. Mung sawetara detik kanggo deteksi, lan ndhukung weker otomatis kanggo kelainan suhu awak.
3. Data pangukuran suhu rawuh diekspor ing wektu nyata.

4. Ndhukung macem-macem ekspansi peripheral kayata maca kertu ID, maca bekas driji, maca kertu IC, maca kode loro-dimensi, etc.

5. Dokumentasi lengkap lan ndhukung pangembangan sekunder.

6. Tingkat sistem dhukungan, level offline APP, level jaringan latar mburi + sawetara docking API.

panel LCD

Ukuran Panel 8″
Area aktif (mm) 107.64(H) mm * 172.22 (V) mm
Resolusi Tampilan 800 × 1280
Kedalaman Warna 16.7M
Sudut Pandang 85/85/85/85 (Tip.)(CR≥10)
padhang 300cd/m²
Rasio kontras 800:1
Wektu Respon 12ms
Siklus urip ≥60000

LS piranti lunak Mainboard

chipset utama 4*A55, LENGAN G31 MP2
CPU Android 9.0
Ram 2GB
Lumbung EMMC8G
Video / decode gambar VP9,H.265,AVS2-P2,H.264,MPEG-4, WMV, AVS-P16, MPEG-2, MPEG-1
Format dhukungan mkv,wmv,mpd,mpeg,dat,avi,mov,iso,mp4,rm,jpg
Netwotk Ethernet, 2.4G Hz WIFI (Opsional kanggo 5GBT)
Antarmuka DC12V×1,USB×1,RJ45×1,Wiegand output×1,Relay×1

Papan utama piranti lunak SMT

chipset utama RK3288, Cortex-A17+GPU Mail-T764, Nganti 1.8G
CPU Android 5.1
Memori 2G DDR3, EMC8G
Dhukungan format video MPEG2, AVI, MP4, DIV, TS, TP, TRP, MKV, MOV, DAT, ASF, WMV
Dhukungan format gambar JPEG, PNG (resolusi nganti 1920*1080)
Dhukungan format audio MP3, MP2, WMA, WAV
Nerwork Dukungan LAN/WIFI/(4G opsional, inireganeora kalebu)

Antarmuka

DC DC12V×1
USB USB × 2
RJ45 RJ45×1
RS232 RS232×1
Wiegand output Wiegand output × 1
Relay Relay×1

HD Kamera Pangenalan Pasuryan

Piksel Piksel 200W, kamera Binokular, ndhukung jangkauan dinamis sing amba
Jarak Fokus 0,5-1,5 M
Wektu Respon < 300 ms
Akurasi 99,70%
database pasuryan Ndhukung Max.20.000 perpustakaan comparison pasuryan

Deteksi Suhu Infra Merah

Range Suhu 32~45 ℃
Akurasi pangukuran suhu 0,1 ℃
Presisi pangukuran suhu ± 0,2 ℃ ~ ± 0,5 ℃
Disatance pangukuran suhu 50CM

Audio

Speaker 8Ω×1

daya

Daya Input DC 12V/3A
Konsumsi Daya ≤10W

liyane

gaya

Versi dipasang ing tembok

Versi turnstile gate

Versi desktop

0,6 M versi ngadeg kanggo anak

1.1 M versi ngadeg

1.2 M versi ngadeg

Bahan Kabinet Kab Struktur paduan aluminium + kaca tempered Struktur paduan aluminium + kaca tempered Struktur paduan aluminium + kaca tempered Struktur paduan aluminium + kaca tempered Struktur paduan aluminium + kaca tempered Struktur paduan aluminium + kaca tempered
Suhu Kerja -10 ℃ nganti 55 ℃, <90 ℃ RH -10 ℃ nganti 55 ℃, <90 ℃ RH -10 ℃ nganti 55 ℃, <90 ℃ RH -10 ℃ nganti 55 ℃, <90 ℃ RH -10 ℃ nganti 55 ℃, <90 ℃ RH -10 ℃ nganti 55 ℃, <90 ℃ RH
Aksesoris Adaptor Adaptor Adaptor Adaptor Adaptor Adaptor
Unit ukuran kemasan (mm) 51*20*18CM 51*20*18CM Mesin: 51 * 20 * 18CM
Braket meja: 39 * 35 * 10CM
Mesin: 51 * 20 * 18CM
Ngadeg: 38*34*67CM
Mesin: 51 * 20 * 18CM
Ngadeg: 32*35*117CM
Mesin: 51 * 20 * 18CM
Ngadeg: 30*23*130CM
Berat Paket Unit (GW) 2,5KGS 2,5KGS 5KGS 9 KGS 10 KGS 11 KGS

Face Recognition Thermometer with Infrared Themperature Measuring LS080 (1)

Face Recognition Thermometer with Infrared Themperature Measuring LS080 (2)

Face Recognition Thermometer with Infrared Themperature Measuring LS080 (3)

Face Recognition Thermometer with Infrared Themperature Measuring LS080 (4)

Face Recognition Thermometer with Infrared Themperature Measuring LS080 (5)

Face Recognition Thermometer with Infrared Themperature Measuring LS080 (6)

Face Recognition Thermometer with Infrared Themperature Measuring LS080 (7)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita