China Magic pangilon tampilan Smart pangilon

Katrangan singkat:

Beauty Intellegent Android Smart Touch layar kiosk Magic Mirror Advertising pamuter


Detail Produk

Pangilon sing cerdas, uga disebut pangilon ajaib, kalebu pangilon sing transparan lan layar ing mburi pangilon.Cermin cerdas bisa dadi tampilan wektu, cuaca, tanggalan, warta lan media sosial.Produk iki bisa digabungake pangenalan swara lan teknologi tutul.

Ukuran Layar LCD: 13.3" nganti 100" (Disesuaikan)
Tipe Panel: Layar TFT-LCD & lampu latar LED
Merk Panel: LG / BOE / AUO
Rasio aspek: 16:9
Resolusi: 1920x1080 utawa 3840x2160
padhange: 400cd/m2,700cd/m2,1500/m2
Rasio kontras: 3000:1
Wektu Respon: 6ms
Umur: 50.000 jam
Bahan kandang: Bingkai aluminium / semprotan lembaran baja gulungan dingin badan / Penutup kaca cermin
Sistem warna: PAL / NTSC / Ndeteksi otomatis
Basa Menu: Akeh basa kanggo opsi: Inggris (Default)
pamicara: 2x5w
Pengurangan Noise: ya wis
Frekuensi tegangan: AC 100-240V
Frekuensi Horizon: 50/60Hz
Suhu kerja: 0-50 ℃
Kelembapan kerja: 10% -90% ora kondensasi
Suhu panyimpenan: -20-80 ℃
Kelembapan panyimpenan: 85% ora kondensasi
Android (Opsional)  
Pangolah: Kotak-inti, chip RK3288 lan chip RK3399 kanggo opsional
RAM: 2G/4G/16G
ROM: 8G / 16G / 32G
Antarmuka: USB/VGA/MIC/AUDIO/HDMI/RJ45/WIFI Opsional
Windows (Opsional)  
CPU: Intel inti i3 / i5 / i7 opsional
Memori: 4G / 8G opsional
Hard disk: 128G / 256G SSD, utawa 500G / 1T HDD
Antarmuka: RJ45/WIFI/4G/HDMI/USB/SD
Layar tutul  
Tipe tutul: 10 poin
Sensor tutul: infrared / capacitive opsional
lumahing tutul: Kaca cermin ajaib 3-4mm
Wektu nanggapi: <10 ms

Smart Mirror with Magic mirror LCD (1) Smart Mirror with Magic mirror LCD (2) Smart Mirror with Magic mirror LCD (3) Smart Mirror with Magic mirror LCD (4) Smart Mirror with Magic mirror LCD (5)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita