China 55 Inch Outdoor Layar Tutul Kiosk karo Waterproof lan Sunlight diwaca LCD Display

Katrangan singkat:

Model: LS550ADL

Ukuran Layar: 32" nganti 100"

Resolusi: 1920 × 1080 utawa 3840 × 2160

Sistem OS: OS Android utawa OS Windows

Kapabilitas Pasokan 1000pcs / wulan

Min.Order 1 pcs

Pengiriman: Udara, Laut saben pesenan

Pelabuhan: SHENZHEN


Detail Produk

Produk "outdoor digital signage layar tutul layar kiosk tampilan lcd" sing bisa kita kurban kanggo sampeyan, wis 2000 padhange dhuwur, IP55 / IP65 Water & Debu bukti, SPCC Nihan, layar IPS, siji utawa pindho layar sistem kontrol padhange opsional, lightness otomatis kontrol. sensor, selaras.Sampeyan tuku, lan bisa diselehake ing mall, alun-alun, bank, hotel, fasilitas transportasi umum…..Sampeyan bisa digunakake kanggo muter video kualitas dhuwur, iklan, film… lan ing.

1. Desain IP55 / IP65 kanggo aplikasi ruangan.

2. Padhang dhuwur nganti 2000cd / m2, bisa diwaca ing srengenge.

3. Dibangun ing sistem pendingin Airconditioner, diadaptasi kanggo -40°C–+60°C suhu lingkungan.

4. Kaca tempered ngarep lan kaca anti-silau

5. Sistem cahya cerdas, padhange layar otomatis nyetel miturut cahya lingkungan, ngirit energi.

6. Anti-bledug, anti-vandal, anti-maling.

7. Desain khusus kanggo sampeyan tanpa biaya tambahan.

8. Ukuran layar kasedhiya 32-86inch

9. Wall gunung, gendheng hanging lan free ngadeg (tetep ing lemah) kabeh kasedhiya.

10. Desain sirkuit listrik keamanan

11. Mbangun ing wektu daya

Ukuran layar: 32″43″49″55″65″75″86″100″
Rasio tampilan: 16:9
Resolusi (piksel): 1920*1080 utawa 3840*2060
Sudut tampilan: 178°/178°
Luminance: 2000cd/m2
Rasio kontras: 3000:1
Wektu nanggapi: 6ms
Layar tutul opsional Ora ana layar tutul / layar tutul
Suhu operasi: -40°C–+60°C
Rating Proteksi: IP55/IP65
Suhu panyimpenan: 0-50 derajat
Kelembapan: 5%-100%
AC
(Opsional)
Tegangan Rated: AC110V/60Hz UTAWA liyane
Rated saiki: AC 6.5A
Daya Rated: AC 500W
Kapasitas pendinginan: 1500W (L35 L35)
Kapasitas Pemanasan: 500W (opsional)
Suhu sekitar: -20 ℃ ~ 55 ℃
Kelas IP: IP65
Radiator Tekanan kerja: 2bar-40bar
Spesifikasi: 2Kw-400Kw
Pilihan warna: Silver, putih, ireng utawa werna adat opsional
Bahan kandang Baja dilapisi seng + kaca tempered ngarep
Instalasi: Pemasangan dinding/gantungan atap/lantai berdiri
Versi Android
Android CPU Quad-inti
Ram 2GB (4GB opsional)
ROM (memori internal) 8GB/16GB (32 GB opsional)
OS Android 5.1/6.0/7.1 (OS Android bakal dianyari sawayah-wayah)
Versi Windows
Mini-PC CPU i3,5,7
Ram 4GB/8GB
ROM 500GB HDD utawa 64/120/240GB SSD
OS OS Windows utawa OS Linux
Antarmuka Output HDMI 1
Mic ing 1
Audio metu 1
USB 4
RJ45 2
jaringan Wifi kasedhiya
3G/4G opsional
Ethernet kasedhiya
Layar tutul pilihan 1 IR tutul (10-16 poin)
pilihan 2 tutul kapasitif (10 poin)
Speakers Speakers Speaker stereo 2 x 5W
kamera kamera opsional
Bluetooth Bluetooth opsional
Printer Printer opsional
Scanner Scanner opsional
maca kertu Carder maca opsional
remore piranti lunak kontrol opsional

China 55 Inch Outdoor Touch Screen Kiosk with Waterproof and Sunlight Readable LCD Display  (4)
China 55 Inch Outdoor Touch Screen Kiosk with Waterproof and Sunlight Readable LCD Display  (5)
China 55 Inch Outdoor Touch Screen Kiosk with Waterproof and Sunlight Readable LCD Display  (6)
China 55 Inch Outdoor Touch Screen Kiosk with Waterproof and Sunlight Readable LCD Display  (7)
China 55 Inch Outdoor Touch Screen Kiosk with Waterproof and Sunlight Readable LCD Display  (8)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita