Kios dispenser pembersih tangan otomatis kanthi LCD 21,5 inci Tampilan Iklan Digital Signage LS215A

Katrangan singkat:

Dispenser sanitizer otomatis 1000 ml ing tembok

1. Tampilan LCD.

2.Produk cocok kanggo macem-macem panggonan umum.

3. Cloud Smart Sistem Manajemen.

4. Didhukung dening solusi LAYSON Digital Signage, tampilan digital bisa dianyari kanthi gampang liwat portal browser web sing prasaja.


Detail Produk

Kiosk pariwara dispenser cuci tangan 21.5inci migunani amarga lalu lintas sing liwati ditarik menyang cuci tangan amarga nawakake gratis.

Nalika entuk cuci tangan gratis, pamirsa mandheg lan ndeleng iklan signage digital sing dinamis, Bentuk komunikasi visual iki minangka wangun sing unik lan narik kawigaten kanggo ndeleng pesen. Iki uga ndhukung wong ndemek layar kanggo milih pariwara.

Kios cuci tangan digital kita nawakake cara modern, efisien lan sing paling penting kanggo nyengkuyung masarakat supaya tetep aman.

21.5″ dipasang ing tembok utawa ngadeg kios dispenser pembersih tangan Digital Signage Otomatis

Rincian cepet:

Layar lcd TFT kelas industri 1.21.5inch kanthi lampu latar sing dipimpin.

2. amba ndeleng sudhut 178/178

3. Tampilake video / audio / teks / logo

4.karo scanner suhu kamera dual

5. OS: OS Android standar/ OS Windows (opsional)

6. Dukungan LAN & Wifi

7.karo dispenser otomatis 1000ML

8. Digunakake kanggo Restoran, hotel, perpustakaan, supermarket, Bandara, stasiun sepur

9. Bisa customzied karo scanner suhu

panel LCD

Item No. LS210A
warna Putih
Ukuran Panel 21.5"
Area aktif (mm) 476,64 (H) * 268,11 (V) mm
Resolusi Tampilan 1920(H)×1080(V)
Kedalaman Warna 16.7M
Sudut Pandang 89/89/89/89
padhang 250cd/m2
Rasio kontras 3000:1
Wektu Respon 5ms
Siklus urip ≥60000

Versi jaringan

Sistem Operasi Android 4.4
CPU A20, dobel inti 1.0GHz
GPU ARM Mali-400 MP2
Ram DDR3 1Gbyte Kab
Kapasitas panyimpenan sing dibangun NAND FLASH 8Gbyte
internet dukungan 10/100M ethernet; WIFI(150Mbps);nambah modul 3G
Video MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, H.263, H.264, AVS, VC-1, RV, VP6/VP8, Sorenson Spark, MVC
Gambar JPG, JPEG, BMP, PNG, GIF
Audio MPEG1, MPEG2, MPEG4, H.264, WMV, MKV, TS, flv
Teks Scrolling ROL (UNICODE)
Antarmuka input USB*2 utawa USB*1+SD*1

Wadhah larutan kanggo ngresiki tanagan

Dispensing urip Nganti 500000 kaping
Volume 1000 ml
Pompa Pompa standar kanggo Gel utawa Cairan utawa busa

kamera

kamera opsional, rega ora kalebu kamera.hubungi kita yen perlu.

Audio

Speaker 8Ω/5W×2

daya

Daya Input AC 100V – 240V, 50/60HZ
Konsumsi Daya ≤65W

liyane

Bahan Kabinet Kab Metal shell + kaca tempered
Suhu Kerja -10 ℃ nganti 55 ℃, <90 ℃ RH
Aksesoris Kabel daya, tombol
Packing ukuran (mm) Selaras tundhuk QTY
Berat paket (GW) Selaras tundhuk QTY

Automatic hand sanitizer dispenser kiosk with 21.5 inch LCD (1)

Automatic hand sanitizer dispenser kiosk with 21.5 inch LCD (2)

Automatic hand sanitizer dispenser kiosk with 21.5 inch LCD (3)

Automatic hand sanitizer dispenser kiosk with 21.5 inch LCD (4)

Automatic hand sanitizer dispenser kiosk with 21.5 inch LCD (5)

Automatic hand sanitizer dispenser kiosk with 21.5 inch LCD (6)

Automatic hand sanitizer dispenser kiosk with 21.5 inch LCD (7)

Automatic hand sanitizer dispenser kiosk with 21.5 inch LCD (8)

Automatic hand sanitizer dispenser kiosk with 21.5 inch LCD (9)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita