Babagan awake dhewe

factory gate

Shenzhen Layson Optoelectronics Co., Ltd., melu tampilan LCD, tampilan LED, produksi, dodolan lan layanan minangka salah sawijining produk pungkasan lan panyedhiya solusi.Shenzhen Layson Optoelektronik Co., Ltd., kanthi tim R&D sing kuwat, terus ngembangake produk anyar, saiki ana ing yurisdiksi limang lini produk, seri monitor, seri tembok video LCD, seri signage digital, papan tulis elektronik pendidikan lan layar tutul. seri kios.Nyedhiyani pelanggan kanthi macem-macem produk khusus 7 nganti 110 inci.

Keuntungan perusahaan:

Layson wis melu desain lan riset lan pangembangan signage digital lan sistem penerbitan informasi jaringan sajrone pirang-pirang taun.Iki minangka kumpulan pertama perusahaan produksi ing industri sing wis lulus sertifikasi CCC produk wajib nasional.Pamuter iklan LCD sing diprodhuksi dening perusahaan kasebut nduweni hak properti intelektual dhewe, lan produk kasebut wis ditrapake kanggo perlindungan paten, sing ningkatake daya saing perusahaan lan nyorot kaluwihan perusahaan.

Kaluwihan merek:

Wiwit 2003, Layson wis nggabungake sumber daya unggul saka Timur lan Kidul China kanggo ngawula construction informasi ing China.Sajrone dekade kepungkur, Layson wis ngasilake luwih saka 5 yuta produk tampilan profesional.Layson duwe limang merek dagang kadhaptar ing daratan China, "Layson" "Ailesonic" "Leison", luwih saka 800 agen saluran ing 31 provinsi, kutha lan wilayah otonomi ing China, lan kabeh provinsi lan kutha duwe situs layanan sawise-sales.Iku uga didol ing Eropah lan Amerika Serikat, Timur Tengah, Australia lan panggonan liyane.

256637-1P52R2054329

Kaluwihan produk:

Produk sing diprodhuksi dening Layson wis lulus sertifikasi keamanan produk wajib CE EU, kompatibilitas elektromagnetik EMC EU, sertifikasi keamanan zat mbebayani RoSH EU, teknologi sertifikasi keamanan federal FCC, sertifikasi CCC produk wajib nasional lan sistem ISO, tekan tingkat lanjut sing padha. jenis produk ing donya.