OEM ODM 19″ 21.5″ tampilan ganda interaktif Layar Tutul Self Service Banking Kios Terminal Pembayaran Tagihan kanthi Mesin ATM Kualitas Stabilitas Kelas Industri

Katrangan singkat:

Produsen ATM pambayaran terminal layanan mandiri profesional
Penampilan produk, ukuran lan fungsi sistem ... etc, kabeh bisa disesuaikan.
Desain humanized, gampang kanggo operate.


Detail Produk

Prasaja lan gampang digunakake, mesin kabeh-ing-siji.

  1. Desain sing cukup, tampilan sudhut amba
  2. CPU Intel, Gamelan & ora macet.
  3. Sistem operasi prasaja & gampang.
  4. Desain interaksi sing apik banget, respon cepet.

 

Mesin layanan mandiri, cocok kanggo macem-macem industri.

  1. Registrasi mandiri, mbayar, mriksa laporan cetak, isi ulang.
  2. Sertifikat layanan mandiri, visa, pitakon, pambayaran, percetakan.
  3. Perpustakaan, stasiun, bandara, mesin swadaya sekolah kabeh-ing-siji.

 

Ngirit wektu lan Efisien, Mesin kabeh-ing-siji sing trep.

  1. Lembaran baja cold rolled kelas siji.
  2. Lapisan cat logam.
  3. Macem-macem fungsi sing bisa disesuaikan (Kamera, scanner, printer, lsp)

 
Siaga dawa, kinerja stabil.Kerja kanggo 7 * 24 jam.
Produk kasebut nduweni umur layanan sing dawa lan kinerja sing stabil.Stabilitas kelas industri, kualitas bisa dipercaya.

 

Produsen profesional OEM/ODM.

Macem-macem peralatan sing bisa disesuaikan kanthi macem-macem fungsi, nganti luwih saka 10 pilihan.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Spesifikasi kanggo referensi.

Versi Android
Panel Merk Panel Samsung / LG
Android CPU Quad-inti
Ram 2GB (4GB opsional)
ROM (memori internal) 8GB/16GB (32 GB opsional)
OS Android 5.1/6.0/7.1 (OS Android bakal dianyari sawayah-wayah)
Format dekoding Format Video MPG, MPG-1, MPG-2, MPG-4, AVI, MP4, H.264, MOV, WMV, RM, RMVB, lsp.
Video FHD 1080P YA
Format Gambar JPG, BMP, PNG, lsp.
Teks TXT
Format Audio MP3, WAV
Antarmuka Output HDMI 1 (Versi Quad-Core)
Slot kertu SD / TF 1
Mic ing 1
Audio metu 1
USB 1
RJ45 1
jaringan Wifi kasedhiya
3G/4G opsional
Ethernet kasedhiya
Layar tutul pilihan 1 IR tutul (10 poin)
pilihan 2 tutul kapasitif (10 poin)
Speakers Speakers Speaker stereo 2 x 5W
kamera kamera opsional
Bluetooth Bluetooth opsional
Printer Printer opsional
Scanner Scanner opsional
maca kertu maca kertu opsional
piranti lunak remot kontrol opsional
Versi Windows
Panel Merk Panel Samsung/LG/AUTO/LCD/LED/Chimee
Mini-PC CPU i3,5,7
Ram 4GB/8GB
ROM 500GB HDD utawa 64/120/240GB SSD
OS OS Windows utawa OS Linux
Antarmuka Output HDMI 1
Mic ing 1
Audio metu 1
USB 4
RJ45 2
jaringan Wifi kasedhiya
3G/4G opsional
Ethernet kasedhiya
Layar tutul pilihan 1 IR tutul (10-16 poin)
pilihan 2 tutul kapasitif (10 poin)
Speakers Speakers Speaker stereo 2 x 5W
kamera kamera opsional
Bluetooth Bluetooth opsional
Printer Printer opsional
Scanner Scanner opsional
maca kertu Carder maca opsional
remore piranti lunak kontrol opsional

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita