7 Inch 10.1 Inch WiFi Remote Sharing Multi Language telpon pinter nyambung video Cloud Photo Digital Picture Frame

Katrangan singkat:

Ganti bingkai foto digital utawa tablet Android dadi bingkai foto sosial sing inovatif.

Entuk produk anyar ing portofolio sing bakal terus berkembang lan berkembang kanthi fitur anyar sing nyenengake.


Detail Produk

Kirim foto menyang wong sing dikasihi saka ngendi wae ing donya.
Kirimi foto langsung saka ponsel sampeyan.
Foto katon kanthi otomatis ing slideshow.
Kabeh kulawarga lan kanca-kanca bisa ngirim foto.
Sambungake menyang akeh telpon sing dikarepake.
Kirim pesen pribadi nganggo foto.
Ndhukung luwih saka 20 basa.
Touchscreen kanggo ease saka nggunakake.
Gampang banget kanggo nyetel.mung njupuk sawetara menit.
Nyambung menyang internet nggunakake WiFi.
16 GB panyimpenan internal.Nyimpen ewonan foto.

 

2 3 4 5 6 7 8 9


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita