7 Inch 10.1 Inch Smart Android WiFi Cloud Bingkai Foto Gambar Digital Layar Tutul Pamuter Media Hadiah Bingkai Gambar Digital kanggo Nuduhake Foto

Katrangan singkat:

Nampa foto sing apik saka kanca lan kulawarga kanthi pigura foto WiFi kanthi piranti lunak sing dibangun.

Gunakake aplikasi gratis kanggo ngirim foto lan katrangan singkat langsung saka smartphone menyang pigura foto- nang endi wae sampeyan ing donya.

Foto bakal katon ing pigura sajrone sawetara detik, supaya sampeyan bisa nikmati momen sing kedadeyan.

Bingkai foto nduweni layar demek sing gampang digunakake kanggo kabeh wong.


Detail Produk

Enggal nuduhake momen sampeyan

Nampa foto sing apik saka kanca lan kulawarga kanthi pigura foto WIFI kanthi piranti lunak sing dibangun.Gunakake aplikasi gratis kanggo ngirim foto lan katrangan singkat langsung saka smartphone menyang pigura foto- nang endi wae sampeyan ing donya.Foto bakal katon ing pigura sajrone sawetara detik, supaya sampeyan bisa nikmati momen sing kedadeyan.

Nuduhake foto ing endi wae ing donya.

Bingkai foto kasebut duwe WIFI sing dibangun sing ngidini sampeyan nampa foto saka kanca lan kulawarga ing saindenging jagad.Cukup download app gratis (Android&iOS) lan sampeyan wis siyap kanggo miwiti ngirim foto-ora preduli sampeyan lagi ing ngendi wae ing donya.Bingkai foto ngidini sampeyan tetep nyambung karo wong sing ditresnani sanajan jarak sampeyan adoh.

Gampang digunakake

Bingkai foto WIFI gampang disiyapake lan digunakake- malah dening wong sing ora biasa karo komputer utawa media sosial.Layar tutul intuisi digabungake karo antarmuka loropaken pangguna nggampangake kanggo nggawe slideshow kabeh foto sing ditampa.

Minangka pemilik pigura foto, sampeyan mutusake dhewe saka sapa sampeyan pengin bisa nampa foto.Kirimi kode menyang pigura lan kanthi sawetara klik, dheweke wis siyap ngirim foto.

Hadiah sampurna kanggo wong sing dikasihi

Kagetake wong sing dikasihi nganggo bingkai foto WIFI - hadiah sing mesthi bakal nggawa kabungahan.Nuduhake foto komentar gedhe ing urip lan kabeh pengalaman saben dina sing apik banget sing ngisi sampeyan lan wong sing dikasihi kanthi bungah.Bingkai foto WiFi ndadekake hadiah pribadi kanggo kabeh generasi.

Miwiti nuduhake foto sampeyan

Kanggo miwiti nuduhake wektu sampeyan, cukup download aplikasi gratis ing App store utawa Google Play.Sambungake smartphone sampeyan kanthi gampang menyang WiFipigura foto digitalkaro kode pribadi.Pilih foto sing pengin dituduhake lan tambahake caption singkat.Foto sampeyan bakal katon ing pigura foto bebarengan karo caption ing sawetara detik.Bingkai foto WiFi minangka cara paling gampang kanggo nuduhake lan nikmati momen karo wong sing ditresnani.

2 3 4 5 6 7 8 9 

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita