69.3 Inch Super Slim Android Stretched Advertising Display Screen Ultra Wide Stretched Bar LCD digital signage

Katrangan singkat:

69.3″ tampilan LCD dowo
Tampilan dowo
Padhang 500-700 nits
Ukuran area aktif: 1649.66*617mm
Resolusi: 3840 * 1436 mm
Sudut pandang amba 178° (H), 178° (V)
konsumsi daya kurang


Detail Produk

Iklan LCD ultra tipis Layar gedhe nampilake signage digital bar sing amba banget
Fitur utama: Smart split screen, HD resolusi, on off timer, built-in WiFi, 178°/178° wide angle, remote publishing, loop carousel, long standby, full screen display

Tampilan LCD bar ultra lebar anyar:
1. Layar bar dowo LCD ndhukung tampilan video promosi, gambar lan tembung, mbenakake gambar toko, visual nampilake informasi produk, lan shortens jarak antarane pedagang lan konsumen;LCD dowo layar bar mengaruhi prilaku tuku pelanggan, utamané dipun promosiaken produk lan iklan produk anyar kanggo narik kawigaten manungsa waé pelanggan lan nuntun pelanggan kanggo milih produk;Layar LCD bar bisa nggawe atmosfer seneng lan loropaken, ketemu pengalaman konsumsi macem lan muter informasi promosi circularly;Pemandangan digital bisa nyuda tekanan karyawan lan ningkatake kualitas layanan.Saiki, panjaluk peralatan pariwara ing industri ritel saya kuwat lan kuwat.Ing wektu sing padha, peralatan pariwara iki nuntun konsumsi lan nggawe keputusan pelanggan kanthi nampilake kabeh jinis informasi komoditas, informasi promosi lan informasi pariwara, nggawa transformasi menyang bisnis lan nggawe penghasilan sing akeh.
2. Kanthi kaluwihan unik, tampilan LCD bar dowo Ultra sudhut wis mboko sithik ngganti papan reklame tradisional lan kothak cahya lan dadi pasukan anyar ing industri media iklan.iklan Traditional mung bisa muter gambar, nalika Ultra sudhut digawe dowo bar tampilan LCD nggabungke gambar, video, tembung lan swara, lan nduweni ciri saka dhuwur definisi, padhange dhuwur, werna padhang, gambar urip lan operasi prasaja.The Ultra sudhut digawe dowo tampilan LCD bar wis kaluwihan saka dangu, frekuensi dhuwur lan informasi liyane, kang bisa gawé keuntungan iklan ageng.Munggah ritel anyar uga bakal ngganti mode ritel tradisional lan nggawe pengalaman visual lan blanja sing luwih apik kanggo para pelanggan.

Macem-macem Solusi Digital Signage
  USB Android/Wifi Windows
Metode nganyari isi Pasang U-Disk CMS utawa U Disk CMS utawa U Disk
Sistem operasi Madeg piyambak Android 4.4/5.1/6.0/7.1 Windows 7/8/10/Linux
HD 1080P YA YA YA
Layar pamisah cerdas YA YA YA
Ngalih Wektu YA YA YA
Pangenalan otomatis YA YA YA
jaringan Wifi NO YA YA
Manajemen remot kontrol NO YA YA
Instalasi APP NO YA YA
surfing web NO YA YA
CPU NO RK3288 Intel Celeron J1900/Intel Core i3/i5/i7
Ram NO 2GB/4GB 2GB/4GB/8GB
SSD NO 8GB / 16GB / 32GB 64GB / 128GB / 256GB
Antarmuka HDMI USB*2, Wifi, LAN, HDMI, VGA USB2.0*2, USB3.0*2, HDMI*1, VGA*1
Speaker NO 2*5W 2*5W
CMS NO Ya, gratis Ya, gratis
Multiple Language Inggris Ya, bisa uga basa lokal sampeyan Ya, bisa uga basa lokal sampeyan
Cocog kanggo Jumlah terminal cilik sing ora mbutuhake CMS Pengalaman pelanggan interaktif Informasi interaktif

详情页10-1 详情页10-2 详情页10-3 详情页10-4 详情页10-5 详情页10-6 详情页10-7

详情页10-8


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita