69.3 inch floor standing android stretched bar lcd display full screen digital signage for store retail supermarket

Katrangan singkat:

1. 69.3″ layar wutuh dowo bar tampilan LCD
2.Padhang: 200 ~ 700 nits padhange dhuwur lan luwes
3. Viewing amba: 178°/178°
4. Resolusi: 3840*1436
5. Versi jaringan Android (opsional): Android 7.1 OS karo WIFI, Ethernet, 4G opsional
6.Include free isi ngatur piranti lunak kanggo remot kontrol kabeh terminal


Detail Produk

Signage digital layar wutuh vertikal 69.3-inci nganggo tampilan kabinèt, uyuh piring baja gulung kadhemen hardware awak lengkap, profil aloi aluminium pinggiran, panel kaca khusus 4mm, layar LCD vertikal lan efek definisi dhuwur.Bisa digunakake kanthi akeh ing lobi bangunan, rumah sakit, stasiun, hotel, subway, mall, gedung pemerintah lan acara liyane.Utamane digunakake kanggo nampa tamu, antrian, njupuk nomer lan layanan nilai tambah.Iki minangka produk tampilan bisnis cerdas sing mentas diluncurake.Efek tampilan mesin iklan LCD konvensional asring ora bisa nggayuh efek seni sing dikarepake dening desainer.Kanthi perkembangan ilmu pengetahuan lan teknologi, akeh informasi ora diwatesi maneh ing push standar.Produk standar sadurunge diwatesi kanthi proporsi konvensional lan ukuran produksi, mula akeh panggonan sing ora bisa digunakake, saengga tingkat panggunaan produk saya suda.Munculé layar wutuh vertikal 69,3 inci ndadekake lowongan kasebut.Yen biaya ngidini, pelanggan luwih seneng ukuran tampilan sing luwih gedhe, sing luwih cocok kanggo pemandangan kasebut.Saka perspektif panjaluk, arah skala gedhe saka produk tampilan komersial bener.Kanthi pangembangan intelijen, tampilan LCD luwih prihatin babagan rasa teknologi lan fashion produk.Saliyane tampilan layar luwih gedhe, lumahing sudhut mlengkung, tampilan transparent, kothak fleksibel, non-standar kolom comparison lan jinis tartamtu saka inovasi produk uga wis dadi favorit anyar pasar tampilan komersial.Contone, skenario aplikasi umum yaiku toko sandhangan.Saiki, luwih saka telung layar splicing LCD bakal dipasang ing lawang pirang-pirang toko sandhangan kanggo muter video promosi produk sing ana gandhengane karo pertunjukan model.Saiki mung layar lengkap vertikal 69,3 inci sing dibutuhake kanggo ngganti.Ing wektu sing padha, bisa ngirit akeh biaya saka perbandingan lengkap biaya hardware lan biaya tenaga kerja.Umumé, ora mung rega sing atraktif, nanging uga instalasi prasaja lan ora ana celah tampilan.Efek visual sakabèhé luwih nyaman.

Panel Ukuran layar 69,3 ing
Résolusi maksimal 3840×1436
Area Aktif 1649.66(V) × 617(H)
Sudut Pandang 178°/178°
Werna padhang 16.7M
padhang 200cd/m2-700cd/m2
Wektu nanggepi 8ms
daya input > 300W
Audio Dibangun ing speaker stereo 5W*2
daya Input daya AC 100-240V
Umum
fitur
Ndhukung Multi-basa OSD: Inggris, Cina etc
Mateni memori, terus muter sadurunge nalika daya urip
Muter otomatis nalika daya urip
Timer urip/mati
Prasetel wektu muter
File & folder sing bisa diowahi, ganti jeneng, nyalin, mbusak file lsp.
Puter maneh / Slide show
mode musik latar mburi, mode gambar, mode video (opsional)
Rolling tembung ing layar
Dhukungan Video: MPG, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, AVI, MKV, FLV, TS, VOB, TS
Dhukungan Audio: MP3, WMV
Dhukungan Foto: JPEG, BMP
Slot kertu SD sing dibangun, port USB (antarmuka HDMI & VGA opsional)
Isi nganyari otomatis USB menyang kertu SD
Kunci keamanan nglindhungi isi media
Fungsi jam & tanggalan sing dibangun
Informasi umum Bahan Kasus Kasus logam
Warna Case Werna standar: Ireng & Perak (Warna sing disesuaikan miturut panyuwunan)
Suhu panyimpenan (-10 -- 50 derajat)
Suhu Kerja (0 -- 40 derajat)
Panyimpenan / Kelembapan Kerja (10 -- 90%)
Dimensi produk /
Bobot produk /
Sertifikat CE, FCC & Rohs

详情页10-1 详情页10-2 详情页10-3 详情页10-4 详情页10-5 详情页10-6 详情页10-7 详情页10-8


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita