65inch, 75inch, 86inch, 98inch All-in-One Smart Interactive LCD Whiteboard kanggo Konferensi utawa Rapat

Katrangan singkat:

Model: LS650W

Ukuran: 65", 75", 86", 98"

Android OS lan Windows OS kanggo rapat pinter & konferensi


Detail Produk

Fitur desain

1. Sistem konferensi Android 8.0 kinerja dhuwur;

2. Tutul infra merah presisi dhuwur, akurasi tutul ± 2mm, ndhukung 20 titik tutul, sensitivitas dhuwur;

3.Four piranti lunak konferensi aplikasi frekuensi dhuwur: papan putih rapat, manajemen dokumen, resepsi VIP, interaksi multi layar.Kolaborasi konferensi sing efisien;

Kaca anti silau, tulisan alus, nyegah pantulan pangilon, nglindhungi paningal;

4. Kanthi antarmuka OPS, sistem dual expandable;

5. Antarmuka njaba sing akeh banget, sing bisa nggedhekake sawetara piranti peripheral;

Fitur fungsional

1. Interaksi nulis

Piranti lunak nulis papan tulis kanthi kinerja dhuwur, ndhukung titik siji, nulis multi-titik, ndhukung gambar sisipan papan tulis, nambah kaca, nggedhekake layar, papan tulis Sassafras, nggedhekake, nyilikake, scan kode enggo bareng, saluran apa wae, antarmuka apa wae bisa dianotasi lan liyane fungsi.

2.Transmisi layar nirkabel

Ing wektu sing padha, transmisi nirkabel papat layar luwih lancar;ndhukung fungsi kontrol mbalikke lan loro-lorone, bisa ngontrol komputer lan piranti terminal liyane ing tablet konferensi, lan nampilake ing terminal, transmisi bebarengan loro-cara, nambah efficiency nggunakake, njamin efficiency dhuwur saka konferensi.

Pindai lan enggo bareng

Bisa annotate dokumen whiteboard, gambar, file audio lan video, lan bisa generate kode loro-dimensi karo siji tombol, mindhai kode, ngirim menyang terminal, nyimpen lan njupuk adoh.

3. Dual sistem switching

Sistem konferensi Android 8.0 kalebu ing tablet konferensi efisien, sing bisa dilengkapi komputer OPS plug-in kanggo nyadari siji klik ngoper antarane sistem Android lan sistem windows.

4. Latihan Rapat

Dibangun ing WPS, antarmuka sambutan lan piranti lunak efisiensi tinggi liyane;sumber sinyal input external kanthi otomatis ngenali mlumpat, gampang lan trep ngoper layar;

5. Tampilan gambar

Mesin pangolahan gambar definisi dhuwur: kompensasi gerakan gambar, pangolahan peningkatan warna, teknologi tampilan apik titik-kanggo-titik;fungsi output saluran lengkap: gambar nyata-wektu definisi dhuwur, stabil, kurang output wektu tundha kanggo piranti expansion

 

jeneng Papan putih interaktif kanggo rapat, konferensi
Panel Ukuran layar 65 inci, 75 inci, 86 inci, 98 inci (Opsional)
Résolusi maksimal 3840×2160 RGB(UHD)
Sudut Pandang 178°,178°
Werna padhang 8 dicokot / 16,7 yuta
Rasio Kontras 1200:1
padhang 400cd/m2
Rasio aspek 16:9
Wektu nanggepi 8ms
daya input ≦450W
Audio Dibangun ing speaker stereo 8Ω10W*2
daya Input daya 100V-240VAC, 50/60Hz
Layar tutul Tutul Panel Infra merah utawa kapasitif 10/20 titik tutul (opsional)
Akurasi posisi ± 2 mm
Pangiriman ≥92%
atose 7H
Wektu nanggepi ≤8ms
Resolusi Output 4096X4096
Sakumur urip Titik siji luwih saka 600 yuta wektu
Papan utama Android Sistem OS Android 8.0
CPU Korteks A73 * 2 A53 * 2 1.5GHz
Ram 3GB
ROM 32GB
Antarmuka USB2.0*2,HDMI*2, HDMI OUT*1(opsional) ,USB2.0*2 , TF Card*1 , AV in*1 , RJ45*1 , VGA in*1 , VGA Audio*1 ,RS232* 1, RF * 1, SPDIF metu * 1 , Earphone * 1 , Tutul USB-B * 1, MIC IN * 1
Format Audio Dhukungan MPEG1/2 lapisan I/II, AAC-Lc, WMA, etc ..
Format Video Dhukungan MPEG-2/4, AVS, H.264, H.265, TS, Realmedia, lsp.
Format gambar Dhukungan JPG, BMP, PNG, lsp.
OPS (opsional) Sistem OS Win7/8/10 (Opsional)
CPU Intel i3/i5/i7
Grafis Intel Integrasi HD Graphics
Ram DDR3 4GB Kab
Hard disk 128GB / 320GB / 500GB / 1TB
Antarmuka DP*1;HDMI*1;VGA*1;LAN*2;USB 2.0*2;USB 3.0*4;MIC IN*1;LINE OUT*1

详情图1

详情图2

详情图3

详情图4

详情图5

详情图6

详情图7


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita