65″ 75″ 85″ 98″ 20 poin Inframerah tutul papan tulis interaktif rapat konferensi konferensi papan elektronik Kios layar tutul

Katrangan singkat:

Kiosk layar tutul konferensi interaktif multimedia (Papan tulis konferensi) minangka skema pengajaran multimedia tutul anyar sing nggabungake TV, komputer, mesin iklan, proyektor, papan tulis elektronik lan swara.Bisa ngganti papan putih elektronik interaktif tradisional sing kasusun saka proyektor, komputer, langsir lan swara.Nduwe karakteristik definisi dhuwur, instalasi prasaja, umur layanan dawa, ora perlu ngganti bahan bakar ing tahap sabanjure, hemat energi lan liya-liyane.

1. Multi tutul, nulis Gamelan

Iki nggunakake riset lan pangembangan teknologi induksi inframerah, kanthi kacepetan respon cepet, kontrol multi-tutul, sawetara wong nulis bebarengan, sing bisa digedhekake lan dikurangi.Bisa diusap nganggo tangan, lsp

2. Kualitas gambar sing cetha

Kiosk layar tutul konferensi (papan tulis konferensi) nganggo mode sistem operasi LCD +, kanthi resolusi dhuwur lan warna sing bener.Bisa ndeleng layar tanpa mateni lampu.


Detail Produk

Kiosk layar tutul konferensi interaktif multimedia (Papan tulis konferensi) minangka skema pengajaran multimedia tutul anyar sing nggabungake TV, komputer, mesin iklan, proyektor, papan tulis elektronik lan swara.Bisa ngganti papan putih elektronik interaktif tradisional sing kasusun saka proyektor, komputer, langsir lan swara.Nduwe karakteristik definisi dhuwur, instalasi prasaja, umur layanan dawa, ora perlu ngganti bahan bakar ing tahap sabanjure, hemat energi lan liya-liyane.

1. Multi tutul, nulis Gamelan

Iki nggunakake riset lan pangembangan teknologi induksi inframerah, kanthi kacepetan respon cepet, kontrol multi-tutul, sawetara wong nulis bebarengan, sing bisa digedhekake lan dikurangi.Bisa diusap nganggo tangan, lsp

 

www.layson-display.com
www.layson-display.com

3. Multi interaksi wong ing layar padha

Nggunakake teknologi transmisi nirkabel, pangguna bisa nyadari proyeksi layar nirkabel tanpa proyeksi liwat garis data.Kabeh piranti kompatibel.Apa telpon pinter, tablet utawa laptop tradisional, padha bisa ngirim isi kanggo konferensi tutul kabeh-ing-siji mesin;Kajaba iku, bisa mujudake operasi loro-lorone terminal PC lan mesin terpadu tutul konferensi.

4. Remote video

Kiosk layar tutul konferensi (papan putih Konferensi) umume dilengkapi sistem video konferensi jarak jauh, sing bisa mujudake rapat-rapat wektu nyata transnasional lan lintas regional ora ketompo ing ngendi para peserta.

5. Fungsi liyane

Kios layar tutul konferensi (papan tulis konferensi) nduweni ekspansi sing kuat lan bisa kompatibel karo macem-macem piranti USB, kertu jaringan, keyboard nirkabel lan mouse.Siji mesin bisa nyukupi macem-macem kabutuhan;Umume duwe windows lan sistem dual cerdas Android, sing gampang dioperasikake, ndhukung konversi siji klik, lan nambah aplikasi kanggo nyukupi kabutuhan pribadi perusahaan ing macem-macem wilayah.

www.layson-display.com

1

2

3

 

4

5

7

8

9

教育白板

 

 

 

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita