55inch lantai ngadeg kabeh ing siji lanskap 2000cd anti banyu IP65 totem tampilan layar tutul lcd interaktif kios

Katrangan singkat:

Papan tandha digital njaba

Full outdoor waterproof, dustproof, anti maling, explosion-proof


Detail Produk

Fitur utama:
1. Baja galvanis + lukisan daya njaba ruangan, anti karat luwih saka 10 taun.
2. AG minus kaca refleksi 5 mm, transmitansi cahya 97%, reflektivitas kurang saka 3%, laminating, lumahing membran bledosan-bukti.
3. Air-conditioner dibangun ing, karo paten teknologi kontrol temprature kanthi cerdas kalebu fungsi dadi panas.
4. Padhang: wis sensor padhang, otomatis imbuhan saben Awan beda kanggo konsumsi daya murah, standar maksimum 2000nits.
5. Bagian elektronik: Proteksi bocor listrik, proteksi kilat.
6. Daya: Papan daya kelas industri, pangaturan otomatis padhang kanggo konsumsi daya sing luwih murah.
7. 10-titik capacitive tutul sumber pengalaman tutul sampurna.

 
Fitur kerja:
- Makarya ing dina sing cerah
Padhange layar saka 1500nits-2000nits, Sistem kontrol padhange otomatis njamin LCD ora dadi ireng ing sinar srengenge langsung
 
—-Makarya ing suhu dhuwur Intelligent penggemar sistem cooling, Makarya suhu dhuwur nganti 55 ℃
 
-Makarya ing suhu kurang Sistem pemanasan cerdas, Makarya ing suhu kurang nganti -20 ℃
 
— Makarya ing dina udan Kandang lengkap sing unik kanggo panggunaan ruangan, Waterproof lan tahan bledug ketemu IP65.Plug anti banyu nganggo lem anti banyu kanggo mesthekake ora bocor banyu ing dina udan.Sistem kontrol suhu pendinginan kipas cerdas.
 
Sistem konfigurasi Multiple Options – PC Tambahan utawa upgrade PC PC industri khusus bisa digabungake kanggo sistem sing mbutuhake sistem informasi sing dibutuhake — Media Player Embedded Media player Multi-function media player sing gampang dioperasi — Layar tutul Ngadopsi teknologi foil tutul kapasitif kanthi sensitivitas dhuwur lan kebal marang efek njaba ruangan — antena 4G Modul IP65, router, kertu 3G, modul 4G lan konektor kanggo akses internet
Aplikasi:
Tampilan kompak sing dirancang kanthi kuat cocog kanggo kahanan lingkungan apa wae.Ngandelake daya tahan 24/7 sing kuat ing meh kabeh lingkungan.Saiki olahpesen bisnis 24/7 sanajan papan kasebut kena sinar srengenge langsung utawa ora langsung, utawa kahanan lingkungan sing atos kayata bledug, banyu lan panas.Dirancang kanthi mekanis kanggo nahan suhu dhuwur sing bisa nahan macem-macem operasi: -30°C (-22°F) nganti 50°C (122°F) variasi suhu.Sederhana papan tandha ruangan kanthi solusi kabeh-ing-siji.Gampang lan gampang nginstal, ngrancang lan ngoperasikake papan tandha ruangan kanthi macem-macem fitur ing tampilan siji.Desain kabeh kalebu fitur proteksi ingression, teknologi anti-refleksi lan proteksi vandalisme.Kabeh komponen teka preassembled sampurna.Enclosure sing prasaja ora mbutuhake bagean tambahan, saengga wis siyap kanggo meh kabeh papan.
1 2 3 5 6 7 8 9

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita