Kios layar tutul Inframerah 55 Inch sing dipasang ing tembok kanthi OS Android OS Windows kanggo iklan/promosi interaktif

Katrangan singkat:

Kualitas paling apik kanthi rega paling apik.Layar tutul sing tepat, respon cepet, ndhukung kustomisasi.


Detail Produk

Kiosk layar tutul inframerah 55 inci minangka piranti tampilan tutul sing nggabungake panel LCD, layar tutul lan papan utama industri.Ndhukung HDMI / VGA / LVDS lan akses lan tampilan sinyal liyane, output USB layar tutul, input operasi lan output audio video.Bisa mujudake tampilan lan operasi konten inang pelanggan dhewe.Sistem operasi kalebu sistem Android lan sistem windows.Ing antarane, mesin kabeh-ing-siji inframerah Android / Android padha karo ponsel Android utawa Tablet Android sing gedhe banget.Iku adopts sistem Android native lan kompatibel karo paling app ing pasar.Bisa langsung ndemek instalasi utawa instal piranti lunak lan operasi aplikasi piranti lunak sing gegandhengan;Surfing Internet liwat browser;Iki digunakake kanthi wiyar ing aplikasi Android lan mode tutul.Windows infrared tutul kabeh-ing-siji mesin ngganti tradisional mouse \ keyboard operasi dening tutul kanggo mujudaken operasi kabeh fungsi komputer;Instal, mbukak lan instal program komputer sing kompatibel;Ndhukung akses peralatan ekspansi periferal, kayata kamera, mikropon, peralatan ngusap kertu, lan sapiturute, lan ngerteni konferensi video remot, piwulang multimedia, tampilan tutul, panuntun peta, lsp.
Kiosk layar tutul inframerah 55 inch nganggo panel LCD full HD (1920 * 1080), kanthi sudut pandang 178 derajat, kontras lan padhang sing dhuwur, pengurangan swara digital 3D, penghapusan bayangan residual, ghosting lan fenomena distorsi liyane, nggawe layar tampilan. luwih cetha, luwih stabil, werna luwih padhang, lan werna tampilan definisi dhuwur.
Teknologi layar tutul infra merah sing paling diwasa diadopsi, sing ndhukung kanthi becik tutul multi-titik lan tulisan tangan, kanthi diameter tutul minimal 5mm.Struktur pesawat, desain ergonomis, slim lan ayu, modeling streamlined, teknologi banget, pigura profil aluminium, mesin ngalangi lan tenan, teknologi ikatan pinggiran, desain busur tanpa amba akut, lumahing tanpa pinggiran cetha utawa protrusion, 4mm panel kaca tempered, Mohs kelas 7 atose, dhuwur-mburi, dhuwur-bahan, aman lan dijamin.
Desain tampilan ultra-tipis terpadu, tutul lan sistem PC;Mbatalake mode pamisahan saka tampilan tradisional, inang, swara lan peralatan peripheral, lan Highly nggabungaken, supaya luwih nyambung lan ngirit papan;Luwih ringkes lan hemat energi.
Layar tutul infra merah sing diwasa saiki diadopsi, sing ndhukung gerakan multi-tutul, tulisan tangan lan multi-titik.Kacepetan tutul kurang saka 8ms, kanthi akurasi sing apik, panggunaan sing gampang lan trep lan pangopènan sing gampang.
Kanthi expansibility apik lan konfigurasi fleksibel, bisa nggedhekake lan nginstal macem-macem aksesoris fungsi dibutuhake dening pelanggan.
Keamanan dhuwur, paduan aluminium + struktur lembaran logam, ora ana pinggiran sing cetha, tahan nyandhang, proses baking cat anti karat, desain anti kerusuhan sakabèhé.
Kinerja stabil, konsep desain canggih, teknologi produksi sing ketat, kualitas produk sing stabil lan dipercaya lan tingkat kegagalan sing sithik.
Gampang kanggo nginstal lan bisa diuripake lan dipateni kanthi siji tombol, mbusak instalasi lan komisi ing situs.

1 (1) 1 (2) 1 (3)

Spesifikasi kanggo referensi.

Versi Android
Panel Merk Panel Samsung / LG
Android CPU Quad-inti
Ram 2GB (4GB opsional)
ROM (memori internal) 8GB/16GB (32 GB opsional)
OS Android 5.1/6.0/7.1 (OS Android bakal dianyari sawayah-wayah)
Format dekoding Format Video MPG, MPG-1, MPG-2, MPG-4, AVI, MP4, H.264, MOV, WMV, RM, RMVB, lsp.
Video FHD 1080P YA
Format Gambar JPG, BMP, PNG, lsp.
Teks TXT
Format Audio MP3, WAV
Antarmuka Output HDMI 1 (Versi Quad-Core)
Slot kertu SD / TF 1
Mic ing 1
Audio metu 1
USB 1
RJ45 1
jaringan Wifi kasedhiya
3G/4G opsional
Ethernet kasedhiya
Layar tutul pilihan 1 IR tutul (10 poin)
pilihan 2 tutul kapasitif (10 poin)
Speakers Speakers Speaker stereo 2 x 5W
kamera kamera opsional
Bluetooth Bluetooth opsional
Printer Printer opsional
Scanner Scanner opsional
maca kertu maca kertu opsional
piranti lunak remot kontrol opsional
Versi Windows
Panel Merk Panel Samsung/LG/AUTO/LCD/LED/Chimee
Mini-PC CPU i3,5,7
Ram 4GB/8GB
ROM 500GB HDD utawa 64/120/240GB SSD
OS OS Windows utawa OS Linux
Antarmuka Output HDMI 1
Mic ing 1
Audio metu 1
USB 4
RJ45 2
jaringan Wifi kasedhiya
3G/4G opsional
Ethernet kasedhiya
Layar tutul pilihan 1 IR tutul (10-16 poin)
pilihan 2 tutul kapasitif (10 poin)
Speakers Speakers Speaker stereo 2 x 5W
kamera kamera opsional
Bluetooth Bluetooth opsional
Printer Printer opsional
Scanner Scanner opsional
maca kertu Carder maca opsional
remore piranti lunak kontrol opsional

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita