55 Inch Wall Mounted Advertising Player Digital Signage Ultra-Thin Touch Screen Kiosk with in Cell Touch Screen and Slim Design

Katrangan singkat:

Kiosk layar Tutul Layson 55 Inch nganggo teknologi "ing sel", kanthi fungsi tutul sing bisa njaga desain sing luwih ramping lan kualitas gambar sing unggul.

Ing teknologi tampilan sel minangka cara nanem fungsi panel tutul menyang piksel kristal cair.

Kanthi teknologi tampilan sel kanggo makili desain ultra-tipis lan kualitas gambar sing paling apik kanthi kinerja tutul sing apik.

Kanthi teknologi unik iki, kiosk layar tutul Layson 55 Inch menehi pengalaman blanja anyar kanggo konsumen lan macem-macem data tuku konsumen menyang pengecer.Kang digunakake digunakake ing tampilan komersial.


Detail Produk

Kiosk layar Tutul Layson 55 Inch nganggo teknologi "ing sel", kanthi fungsi tutul sing dibangun sing bisa njaga desain sing ramping lan kualitas gambar sing unggul .Ing teknologi tampilan sel minangka cara nanem fungsi panel tutul menyang piksel kristal cair.Ing produk Cell karo fungsi tutul ditempelake menyang tampilan duwe desain slimmer lan kualitas gambar unggul dibandhingake produk karo bagean tutul kayata film ditambahake ing njaba tampilan.Teknologi tampilan ing sel nggabungake rong lapisan tampilan sing kapisah dadi siji lapisan, ngidini piranti dadi luwih tipis lan luwih entheng.

DSC02289
DSC02290

Kiosk layar tutul Layson 55 inci kanthi teknologi tampilan sel bisa makili kualitas gambar sing paling apik kanthi kinerja tutul sing apik banget.Iki kanthi kualitas gambar sing apik banget, desain sing ramping, lan gampang dipasang, saengga bisa ngirim informasi sing akurat menyang konsumen.Liwat komunikasi rong arah liwat fitur tutul, kiosk layar tutul 55 Inch menehi pengalaman blanja anyar kanggo konsumen lan macem-macem data tuku konsumen kanggo pengecer.Kanthi teknologi unik iki, kiosk layar tutul LAYSON 55 inci bisa ditrapake ora mung ing tampilan komersial nanging uga ing macem-macem lapangan kayata aplikasi ing omah, kesehatan, industri, lan medis.

Versi Android
Panel Merk Panel Samsung / LG
Android CPU Quad-inti
Ram 2GB (4GB opsional)
ROM (memori internal) 8GB/16GB (32 GB opsional)
OS Android 5.1/6.0/7.1 (OS Android bakal dianyari sawayah-wayah)
Format dekoding Format Video MPG, MPG-1, MPG-2, MPG-4, AVI, MP4, H.264, MOV, WMV, RM, RMVB, lsp.
Video FHD 1080P YA
Format Gambar JPG, BMP, PNG, lsp.
Teks TXT
Format Audio MP3, WAV
Antarmuka Output HDMI 1 (Versi Quad-Core)
Slot kertu SD / TF 1
Mic ing 1
Audio metu 1
USB 1
RJ45 1
jaringan Wifi kasedhiya
3G/4G opsional
Ethernet kasedhiya
Layar tutul pilihan 1 IR tutul (10 poin)
pilihan 2 tutul kapasitif (10 poin)
Speakers Speakers Speaker stereo 2 x 5W
kamera kamera opsional
Bluetooth Bluetooth opsional
Printer Printer opsional
Scanner Scanner opsional
maca kertu maca kertu opsional
piranti lunak remot kontrol opsional  
Versi Windows
Panel Merk Panel Samsung/LG/AUTO/LCD/LED/Chimee
Mini-PC CPU i3,5,7
Ram 4GB/8GB
ROM 500GB HDD utawa 64/120/240GB SSD
OS OS Windows utawa OS Linux
Antarmuka Output HDMI 1
Mic ing 1
Audio metu 1
USB 4
RJ45 2
jaringan Wifi kasedhiya
3G/4G opsional
Ethernet kasedhiya
Layar tutul pilihan 1 IR tutul (10-16 poin)
pilihan 2 tutul kapasitif (10 poin)
Speakers Speakers Speaker stereo 2 x 5W
kamera kamera opsional
Bluetooth Bluetooth opsional
Printer Printer opsional
Scanner Scanner opsional
maca kertu Carder maca opsional
remore piranti lunak kontrol opsional

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita