55 Inch Ultra Thin floor standing signage digital dengan WIFI Android/Windows OS smart video Ad player untuk shopping mall/hotel/supermarket/retail/bandara/stasiun/KTV

Katrangan singkat:

Kiosk signage digital kanthi ngelmu kebatinan sempit, dhukungan kanggo macem-macem sistem.Kanthi fungsi tampilan layar pamisah.


Detail Produk

Fitur produk:

1. Layar definisi dhuwur LCD: layar hard IPS asli kanthi resolusi 1080p diadopsi.Gambar video diputer kanthi lancar, kanthi warna sing sugih, kualitas gambar sing apik, lapisan sing cetha lan cetha, lan cetha.Saben rincian ing gambar bisa dideleng

2. Desain fuselage sing entheng lan tipis: fuselage logam nduweni dhasar ireng sing padhet.Gaya desain sakabèhé prasaja, entheng lan tipis, kanthi tekstur, warna layar sing apik banget, pemugaran sing luwih akurat saka gambar definisi tinggi lan tampilan sing luwih nyaman.

3. Remot release informasi iklan: ndhukung remot release saka program iklan, lan file ing wangun gambar, video lan pesen teks bisa diputer ing wektu sing padha.

4. Sistem layar pamisah cerdas: ndhukung tampilan teks, gambar, video lan format informasi liyane sing lancar, kanthi efek visual kanthi definisi dhuwur lan apik, tampilan sinkron lan imajinasi ing lapangan visual.

5. Sistem query tutul: tutul inframerah / tutul kapasitif, ndhukung multi tutul, query tutul lan fungsi liyane, tutul sensitif, interaksi trep, efisien lan trep, prasaja lan gampang kanggo nggunakake.

6. Interaksi komputer manungsa, multi tutul: multi-titik inframerah tutul / kapasitif tutul, tutul tanpa wektu tundha, respon sensitif, kuwat anti-gangguan, ora kedhip, dhuwur-definisi layar LCD, tulisan tangan teks, pitakonan interaktif lan fungsi liyane, lan proses nggunakake stabil lan dipercaya.

7. Operasi terus-terusan 24 jam, hemat energi lan perlindungan lingkungan, umur layanan dawa lan konsumsi daya sing sithik

8. Ndhukung sistem desktop lan sistem mandiri, lan penyiaran lan publisitas bunder otomatis prasaja lan trep.Versi jaringan sistem Android nyambungake karo mesin iklan cerdas liwat platform maya cerdas kanggo ijol-ijolan data, lan sistem mandiri ijol-ijolan data karo mesin iklan cerdas liwat USB flash disk.

produk 55 inch Ultra Lancip Floor Ngadeg Digital Signage
Sistem operasi OS Android / OS Windows
Layar tutul Sentuhan inframerah/sentuhan kapasitif (opsional)
Layar tampilan 55" LCD FHD IPS layar full view, 1920*1080 FHD, LED backlightSudut pandang: Sudut pandang: 178/178, panel IPS; Rasio kontras: 1200:1; Padhang: 400cdm2; Rasio: 16:9
3G/4G/5G Opsional
Fitur Ethernet RJ45, Bule tooth, 2x port USB, port WiFi, RJ45, on/off switch
Format video MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, H.264, H.265, RV etc., ndhukung nganti 1080p
Format audio MP3/WMA/AAC lsp.
Speaker 2*5W
Basa multi-basa
Adaptor Papan daya internal (AC100-240V)

1 2 3


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita