55 inch njero ruangan lantai ngadeg jaringan LCD iklan signage digital

Katrangan singkat:

Tampilan iklan LCD Standing Gratis nawakake poster digital sing apik lan apik kanthi bingkai aluminium lan kaca ngarep kaca tempered sing dibangun kanggo panggunaan 24/7.


Detail Produk

Spesifikasi Utama/Fitur Khusus:
55 inch njero ruangan lantai ngadeg iklan LCD jaringantandha digital
Versi jaringan Android
Pengenalan sistem:
Sistem rilis informasi multimedia minangka teknologi tampilan multimedia HD sing nggunakake layar kanggo nuduhake kampanye perusahaan lan kabar wektu nyata kanthi lengkap, sistem nggabungake audio, video, gambar TV, gambar, animasi, teks, dokumen, situs web, media streaming lan data basis data dadi akeh. program sing apik tenan lan banjur nggunakake jaringan kanggo ngeculake program sing wis rampung menyang terminal tampilan media ing endi wae wektu nyata, gambar apik tenan lan informasi wektu nyata bakal ditampilake kanthi lengkap lan sampurna ing ngarepe pamirsa sing dibutuhake ing lokasi sing wis ditemtokake
Iki ngirim olahpesen kanthi pengaruh dhuwur ing sawetara papan kalebu pusat blanja, toko eceran, komplek kantor lan gedung sekolah.Apik kanggo narik perhatian ing wilayah sing sibuk lan lalu lintas.

Papan tandha LAYSON uga nduweni platform pamuter media sing disematake, supaya bisa ngetrapake aplikasi olahpesen sing disesuaikan.Jadwal otomatis on/off sing prasaja liwat tampilan ing layar, uga desain kunci keamanan, nggawe solusi signage digital sing dipercaya lan gampang dijaga.

Full HD kanggo kinerja werna bener sing unggul
Papan tandha LAYSON nampilake konten kanthi resolusi Full HD 1920 x 1080 kanggo menehi kinerja warna asli piksel-demi-piksel sing unggul.Ing resolusi lan padhang iki, olahpesen multimedia definisi dhuwur bisa dideleng kanthi cetha kanggo pengalaman ndeleng sing luwih nyata.

Spesifikasi kanggo referensi.

Panel Ukuran layar 55 ing
Résolusi maksimal 1920(H)×1080(V)
Area Aktif 1209,6 (H) * 680,4 (V) mm
Sudut Pandang 89/89/89/89
Werna padhang 16.7M
Rasio Kontras 1400:1
padhang 400cd/m2
Rasio aspek 16:9
Wektu nanggepi 5ms
daya input ≦200W
Audio Dibangun ing speaker stereo 5W*2
daya Input daya AC 100-240V (adaptor daya)
Umum
fitur
Ndhukung Multi-basa OSD: Inggris, Cina etc
Mateni memori, terus muter sadurunge nalika daya urip
Muter otomatis nalika daya urip
Timer urip/mati
Prasetel wektu muter
File & folder sing bisa diowahi, ganti jeneng, nyalin, mbusak file lsp.
Puter maneh / Slide show
mode musik latar mburi, mode gambar, mode video (opsional)
Rolling tembung ing layar
Dhukungan Video: MPG, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, AVI, MKV, FLV, TS, VOB, TS
Dhukungan Audio: MP3, WMV
Dhukungan Foto: JPEG, BMP
Slot kertu SD sing dibangun, port USB (antarmuka HDMI & VGA opsional)
Isi nganyari otomatis USB menyang kertu SD
Kunci keamanan nglindhungi isi media
Fungsi jam & tanggalan sing dibangun
Informasi umum Bahan Kasus Kasus logam
Warna Case Werna standar: Ireng & Perak (Warna sing disesuaikan miturut panyuwunan)
Suhu panyimpenan (-10 - 50 derajat)
Suhu Kerja (0 - 40 derajat)
Panyimpenan / Kelembapan Kerja (10 - 90%)
Dimensi produk /
Bobot produk /
Sertifikat CE, FCC & Rohs

DSC05987 DSC05986 DSC05985 DSC05989 DSC05988


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita