49/55 Inch Kecerahan Tinggi Jendela Layar Dua Sisi Industri LCD Monitor LCD Pemain Iklan kanggo 3000nits lan 700nits Jendela Tampilan Digital Signage

Katrangan singkat:

Ing donya iki.Iklan katon ing endi wae lan kapan wae.Produk tampilan iklan windows 55inch iki bisa ketemu sampeyan ing bandara.restoran panganan cepet, toko eceran, pusat perbelanjaan, toko rantai merek lan sapiturute kanthi kinerja sing apik lan desain sing apik, bakal narik perhatian sampeyan.gambar sing cetha, video sing béda, kabeh iki bakal menehi pengalaman sing ora iso dilalekake.yen sampeyan wong bisnis, produk iki uga bakal mbantu kanggo ningkataké bisnis, sembarang kasus perlu produk iki, hubungi kita enggal.kita bakal menehi solusi sing paling apik kanggo sampeyan.


Detail Produk

Fitur Produk

1. 49/55inch padhange DhuwurTampilan Signage Digital WindowsLayar
2. Kaping pindho.siji kanggo njero ruangan 700nits, siji kanggo ruangan 3000nits
3. Dukungan Sistem Android.CMS kanggo Manajemen Iklan
4. Didhukung Sun-Readable.Cocog kanggo pengecer, supermarket etc Aplikasi
5. 1920X1080 Resolusi Full HD, 7x24 Tingkat Industri wektu kerja
6. HDMI, WIFI, RJ45, USBx2, antarmuka kertu TF (opsional)

Layar LCD 1":

49/55layar TFT inch 

Rasio layar: 16:9

Resolusi: 1920*1080

Rasio kontras: 3000: 1

Padhang: 3000cd/m2

Wektu nanggepi: 8ms

Sudut pandang: horisontal/vertikal: 178°

Lampu mburi: lampu latar LED"

Layar LCD 2":

49/55layar TFT inch 

Rasio layar: 16:9

Resolusi: 1920*1080

Jarak titik: 0.63*0.63

Rasio kontras: 3000: 1

Padhang: 700cd/m2

Wektu nanggepi: 8ms

Sudut pandang: horisontal/vertikal: 178°

Lampu mburi: lampu latar LED

Solusi motherboard 

Motherboard: Android quad-core clock ing 1.8GHZ

RAM: 2 GB

Panyimpenan internal: EMMC 8G (bisa ditambahi 128G)

Sistem operasi: Android 7.0

1626070282 1626070260(1) 1626070226(1) 1626070118(1)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita