43″ Outdoor Portabel Daya Baterei Dhuwur Padhang Digital Signage A-Frame Display Smart Digital A-Board Advertising Player

Katrangan singkat:

1500 Nits padhange dhuwur IP65 tahan cuaca 7-8 jam Wektu mlaku Pamuter Media Adroid Nganyarke Jaringan


Detail Produk

Ndhuwur ing wong akeh kanthi solusi signage digital ruangan portabel 43″ iki.
Njupuk signage digital ing ngendi sing perlu.Layar A-bingkai portabel iki cocog kanggo hotel, konferensi, pusat olahraga lan toko eceran sing mbutuhake signage dinamis sing bisa diganti kanthi cepet supaya bisa ngetutake acara.Tampilan free-standing iki minangka solusi ruangan portabel kanthi gampang lan bisa dipindhah kanthi gampang dening wong siji amarga nduweni kastor tetep.Gembong iki bisa dikunci kanggo nyegah layar saka obah sapisan ing panggonan.Kanggo keamanan tambahan gembok bisa digunakake kanggo ngunci iki ing panggonan.

Fitur:

  •  

    Portabel IP65 Rated Weather Enclosure

  •  

    Baterei Powered Tampilan karo 7-8 Jam Mlaku Wektu

  •  

    Full HD 1500 cd/m² LCD padhang karo Sensor Cahya Sekitar

  •  

    Castors kasar kanggo transportasi gampang

  •  

    Enclosure Mantap Stylish

  •  

    Bar Ngunci Aman

Signage Digital Outdoor tanpa kabel

Baterei litium-polimer terintegrasi ngowahi cara sampeyan nggunakake signage digital.Sampeyan ora disambungake maneh menyang soket daya sing paling cedhak.Kanthi solusi baterei slimline kelas komersial iki sampeyan entuk udakara 7-8 jam wektu mlaku.Luwih saka cukup kanggo acara saben dina, nanging yen sampeyan butuh wektu luwih akeh, sampeyan bisa nyambung menyang jaringan listrik lan mbukak tanpa wates.

Casing njaba nduweni rating IP65 sing tegese nyegah kabeh swarf udhara, bledug lan partikel liyane uga dilindhungi saka kahanan cuaca udan;nggedhekake sawetara lingkungan sing bisa ditindakake.

Tampilan kasebut nampilake ngarep kaca tempered kanggo proteksi panel lan mburi polimer sing dicetak kanggo portabilitas sing luwih apik.Tampilan, dhukungan lan kastor tetep ora kaya A-Boards tradisional kanggo daya tahan sing paling dhuwur.

Digital Android Battery A-Frames dilengkapi karo pamuter media HD Android sing dibangun ing, ngidini sampeyan nganyari kanthi nggunakake stik memori USB.Muat gambar lan video menyang stik memori USB banjur lebokake menyang tampilan, sing bakal nyalin file menyang memori flash internal.Sawise sampeyan nyopot kelet memori layar banjur bakal miwiti muter gambar lan video ing daur ulang terus-terusan.Kanthi biaya cilik, sampeyan uga bisa nganyarke layar dadi jaringan, ngidini sampeyan nganyari layar saka jarak adoh liwat LAN, Wi-Fi utawa 4G.

Tampilan
Resolusi
1920×1080(FHD)
Area tampilan (mm)
940.896(H)x 529.254(V)
Rasio Aspek Layar
16:9
Padhang (cd/m2)
1500
Sudut Pandang
178°
Rasio Kontras
4000:1
mesin utama
Ram
2GB DDR4 (3GB opsional)
Sistem Operasi
Android8.0

Baterei

Teknologi baterei
Baterei lithium polimer terpadu
Wektu Ngisi daya
7 jam
Urip baterei
7-8 jam
Kapasitas baterei
43200mAh

ukuran

Ukuran produk (WxHxD mm)
1234x591x195
Ukuran kemasan (WxHxDmm)
1335x700x300
Bobot net (kg)
38.16KG
Bobot reged (kg)
<46KG

Gunakake lingkungan

Suhu operasi
-20 °C nganti 70 °C
Tahan suhu dhuwur maksimum 105°C
Suhu panyimpenan
-30 °C nganti 80 °C
Kelembapan operasi
10% nganti 80%
Kelembapan panyimpenan
5% nganti 95%

12-1 12-2 12-3 12-4 12-5 12-6 12-7


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita