Kiosk layar tutul 43 Inch Multimedia Interactive information Kiosk

Katrangan singkat:

njero ruangan lan njaba
Ukuran Layar: 32″ nganti 65″
Tampilan: 1920*1080 utawa 4k 3840*2160


Detail Produk

Fitur:
Panggonan asal: Guangdong, China (Daratan)
Jeneng merek: LAYSON
Tipe: TFT
Aplikasi: njero ruangan
Ukuran panel: 43, saka 32 nganti 65 "
Resolusi: 1920 x 1080 P, 3840 x 2160 piksel
Sudut pandang: 178/178°
Jarak piksel: 0,49005 × 0,49005mm
Warna: 16.7M
Rasio kontras: 1200:1
Padhang: 400 nits
Wektu nanggepi: 8 menit
Tegangan Input: 100-240V
Merk kanggo LCD: Panel merek Asli
Fungsi remot jaringan: bisa ditambahake
Logo: bisa disesuaikan
Lokasi: njero ruangan
Kata Kunci: Kios layar tutul
Rincian kemasan lan pangiriman:
Rincian kemasan: kothak karton
Wektu pangiriman: dikirim ing 5 dina sawise pembayaran

Gampang kanggo nginstal kabeh-ing-sijikiosk layar tutul, dilengkapi panel multi-tutul sing dirancang kanggo interaksi pelanggan.Struktur kuat sistem ndadekake aman kanggo nginstal ing malah lingkungan paling nuntut kiosk Totem, kasedhiya ing 32-65″, nawakake tampilan terpusat sing tumindak minangka papan reklame digital format gedhe karo unsur interaktif lan akses menyang paket aplikasi sistem dealer digital kanggo search ban, persediaan, mriksa-in customer, janjian.Screensaver eksklusif nggawe papan reklame visual sing nyoroti dodolan lan layanan khusus

Kiosk layar demek sing dirancang kanthi apik bisa nyedhiyakake layanan mandiri adhedhasar lokasi sing trep
Minangka bagéan saka platform layanan mandiri, kios layar demek menehi pelanggan biasa lan biasa cara kanggo langsung sesambungan karo sistem perusahaan, ngirit wektu kanggo staf lan ngidini kanggo ngatasi pitakon sing luwih angel.

 

Spesifikasi kanggo referensi.

Versi Android
Panel Merk Panel Samsung / LG
Android CPU Quad-inti
Ram 2GB (4GB opsional)
ROM (memori internal) 8GB/16GB (32 GB opsional)
OS Android 5.1/6.0/7.1 (OS Android bakal dianyari sawayah-wayah)
Format dekoding Format Video MPG, MPG-1, MPG-2, MPG-4, AVI, MP4, H.264, MOV, WMV, RM, RMVB, lsp.
Video FHD 1080P YA
Format Gambar JPG, BMP, PNG, lsp.
Teks TXT
Format Audio MP3, WAV
Antarmuka Output HDMI 1 (Versi Quad-Core)
Slot kertu SD / TF 1
Mic ing 1
Audio metu 1
USB 1
RJ45 1
jaringan Wifi kasedhiya
3G/4G opsional
Ethernet kasedhiya
Layar tutul pilihan 1 IR tutul (10 poin)
pilihan 2 tutul kapasitif (10 poin)
Speakers Speakers Speaker stereo 2 x 5W
kamera kamera opsional
Bluetooth Bluetooth opsional
Printer Printer opsional
Scanner Scanner opsional
maca kertu maca kertu opsional
piranti lunak remot kontrol opsional
Versi Windows
Panel Merk Panel Samsung/LG/AUTO/LCD/LED/Chimee
Mini-PC CPU i3,5,7
Ram 4GB/8GB
ROM 500GB HDD utawa 64/120/240GB SSD
OS OS Windows utawa OS Linux
Antarmuka Output HDMI 1
Mic ing 1
Audio metu 1
USB 4
RJ45 2
jaringan Wifi kasedhiya
3G/4G opsional
Ethernet kasedhiya
Layar tutul pilihan 1 IR tutul (10-16 poin)
pilihan 2 tutul kapasitif (10 poin)
Speakers Speakers Speaker stereo 2 x 5W
kamera kamera opsional
Bluetooth Bluetooth opsional
Printer Printer opsional
Scanner Scanner opsional
maca kertu Carder maca opsional
remore piranti lunak kontrol opsional

DSC05962 DSC05961 DSC05960 DSC05963 DSC05964


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita