43 Inch layar tutul kios LCD tampilan iklan Ad player digital signage kiosk kanggo pusat perbelanjaan stasiun bandara supermarket

Katrangan singkat:

Kiosk layar tutul Interaktif LAYSON 43 Inch bisa nyedhiyakake informasi wektu nyata kanggo pelanggan, pengunjung lan staf.Pangguna bisa nggunakake kiosk layar demek kanggo nemokake dalan menyang papan sing dikarepake lan rute sing paling apik kanggo tekan kono.Nggawe gampang nemokake toko ing pusat blanja, utawa departemen medis ing rumah sakit sampeyan - apa wae industri sampeyan entuk informasi sing tepat kanggo pangguna kanthi cepet lan gampang.Lan sampeyan bisa nyedhiyakake nganyari wektu nyata lan muter iklan kanggo promosi produk utawa layanan sampeyan.

1. Digital wayfinding

Kanthi piranti lunak telusuran digital, pangguna bisa nggunakake kios informasi kanggo nemokake kunci menyang papan sing dibutuhake lan rute sing paling apik kanggo tekan kono.

2. Direktori

Platform kanggo nguatake pamirsa kanggo nemokake persis apa sing digoleki ing fasilitas sampeyan.Gawe gampang nemokake toko ing pusat blanja, utawa departemen medis ing rumah sakit sampeyan - apa wae industri sampeyan entuk informasi sing tepat kanggo pamirsa kanthi cepet lan gampang.

3. Iklan

Adol papan pariwara kanggo ngasilake penghasilan sing terus-terusan saka solusi titik informasi, utawa gunakake papan kasebut kanggo promosi produk utawa layanan sampeyan.

 


Detail Produk

Kiosk Informasi layar tutul Interaktif 43 Inch bisa nyedhiyakake informasi wektu nyata kanggo pelanggan, pengunjung lan staf.Kios digital nambah keterlibatan lan pengalaman pangguna, ora preduli lingkungan apa wae - saka kios resepsi ing bisnis sampeyan nganti kios direktori sing golek dalan ing pusat blanja.Kiosk informasi layar tutul bisa nambah pengalaman pelanggan kanthi nyuda wektu tunggu, lan nyedhiyakake informasi wektu nyata minangka pilihan layanan mandiri.Kiosk informasi layar tutul bisa mbebasake sumber daya lan nyuda tekanan ing staf sampeyan lan mbebasake wektu kanggo nggarap beban kerja kritis kanggo keterlibatan pelanggan sing efektif.

DSC02278
DSC02281

Kios Informasi layar tutul beroperasi 24/7, njamin keterlibatan pelanggan ing kabeh wektu lan nyuda biaya operasional kanthi terus-terusan.

Aplikasi kios layar demek 43 inci

1. Digital wayfinding

Kanthi piranti lunak telusuran digital, pangguna bisa nggunakake kios informasi kanggo nemokake kunci menyang papan sing dibutuhake lan rute sing paling apik kanggo tekan kono.

2. Direktori

Platform kanggo nguatake pamirsa kanggo nemokake persis apa sing digoleki ing fasilitas sampeyan.Gawe gampang nemokake toko ing pusat blanja, utawa departemen medis ing rumah sakit sampeyan - apa wae industri sampeyan entuk informasi sing tepat kanggo pamirsa kanthi cepet lan gampang.

3. Iklan

Adol papan pariwara kanggo ngasilake penghasilan sing terus-terusan saka solusi titik informasi, utawa gunakake papan kasebut kanggo promosi produk utawa layanan sampeyan.

4. Prastawa

Nyedhiyakake nganyari wektu nyata sajrone acara, lan kios informasi layar tutul bisa dadi investasi sing ora ana regane kanggo nambah pengalaman pengunjung.

DSC02279
Versi Android
Panel Merk Panel Samsung / LG
Android CPU Quad-inti
Ram 2GB (4GB opsional)
ROM (memori internal) 8GB/16GB (32 GB opsional)
OS Android 5.1/6.0/7.1 (OS Android bakal dianyari sawayah-wayah)
Format dekoding Format Video MPG, MPG-1, MPG-2, MPG-4, AVI, MP4, H.264, MOV, WMV, RM, RMVB, lsp.
Video FHD 1080P YA
Format Gambar JPG, BMP, PNG, lsp.
Teks TXT
Format Audio MP3, WAV
Antarmuka Output HDMI 1 (Versi Quad-Core)
Slot kertu SD / TF 1
Mic ing 1
Audio metu 1
USB 1
RJ45 1
jaringan Wifi kasedhiya
3G/4G opsional
Ethernet kasedhiya
Layar tutul pilihan 1 IR tutul (10 poin)
pilihan 2 tutul kapasitif (10 poin)
Speakers Speakers Speaker stereo 2 x 5W
kamera kamera opsional
Bluetooth Bluetooth opsional
Printer Printer opsional
Scanner Scanner opsional
maca kertu maca kertu opsional
piranti lunak remot kontrol opsional  
Versi Windows
Panel Merk Panel Samsung/LG/AUTO/LCD/LED/Chimee
Mini-PC CPU i3,5,7
Ram 4GB/8GB
ROM 500GB HDD utawa 64/120/240GB SSD
OS OS Windows utawa OS Linux
Antarmuka Output HDMI 1
Mic ing 1
Audio metu 1
USB 4
RJ45 2
jaringan Wifi kasedhiya
3G/4G opsional
Ethernet kasedhiya
Layar tutul pilihan 1 IR tutul (10-16 poin)
pilihan 2 tutul kapasitif (10 poin)
Speakers Speakers Speaker stereo 2 x 5W
kamera kamera opsional
Bluetooth Bluetooth opsional
Printer Printer opsional
Scanner Scanner opsional
maca kertu Carder maca opsional
remore piranti lunak kontrol opsional

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita