43 Inch kanggo 100 Inch Waterproof wall dipasang signage digital ruangan

Katrangan singkat:

No. artikel: LS430Q

MOQ: 1 Set

Periode produksi: 15-30 dina

Kemampuan sumber: 1000 Sets saben Wulan

Pelabuhan paling cedhak: Shenzhen, Guangzhou, Hongkong

Ketentuan rega: EXW, FOB, CIF, DDP, DDU

Katentuan Pembayaran: Transfer Bank T / T


Detail Produk

>> Fitur utama produk:
1. Panel LCD padhange dhuwur,Srengenge katon
2. AG minus kaca refleksi 5 mm, transmitansi cahya 97%, reflektivitas kurang saka 3%, laminating, lumahing membran bledosan-bukti.
3. Air-conditioner dibangun ing, karo paten teknologi kontrol temprature kanthi cerdas kalebu fungsi dadi panas.
4. Padhang: wis sensor padhang, otomatis imbuhan saben Awan beda kanggo konsumsi daya murah, standar 2000nits.
5. Bagian elektronik: Proteksi bocor listrik, proteksi kilat.
6. Daya: Papan daya kelas industri, pangaturan otomatis padhang kanggo konsumsi daya sing luwih murah.
7. 10-titik capacitive tutul foil sumber pengalaman tutul sampurna.
8. Instalasi wis tembok dipasang lan lantai ngadeg opsional;Iki minangka gaya sing dipasang ing tembok.

Ukuran layar: 32″43″49″55″65″75″86″100″
Rasio tampilan: 16:9
Resolusi (piksel): 1920*1080 utawa 3840*2060
Sudut tampilan: 178°/178°
Luminance: 2000cd/m2
Rasio kontras: 3000:1
Wektu nanggapi: 6ms
Layar tutul opsional Ora ana layar tutul / layar tutul
Suhu operasi: -40°C–+60°C
Rating Proteksi: IP55/IP65
Suhu panyimpenan: 0-50 derajat
Kelembapan: 5%-100%
AC
(Opsional)
Tegangan Rated: AC110V/60Hz UTAWA liyane
Rated saiki: AC 6.5A
Daya Rated: AC 500W
Kapasitas pendinginan: 1500W (L35 L35)
Kapasitas Pemanasan: 500W (opsional)
Suhu sekitar: -20 ℃ ~ 55 ℃
Kelas IP: IP65
Radiator Tekanan kerja: 2bar-40bar
Spesifikasi: 2Kw-400Kw
Pilihan warna: Silver, putih, ireng utawa werna adat opsional
Bahan kandang Baja dilapisi seng + kaca tempered ngarep
Instalasi: Pemasangan dinding/gantungan atap/lantai berdiri
Versi Android
Android CPU Quad-inti
Ram 2GB (4GB opsional)
ROM (memori internal) 8GB/16GB (32 GB opsional)
OS Android 5.1/6.0/7.1 (OS Android bakal dianyari sawayah-wayah)
Versi Windows
Mini-PC CPU i3,5,7
Ram 4GB/8GB
ROM 500GB HDD utawa 64/120/240GB SSD
OS OS Windows utawa OS Linux
Antarmuka Output HDMI 1
Mic ing 1
Audio metu 1
USB 4
RJ45 2
jaringan Wifi kasedhiya
3G/4G opsional
Ethernet kasedhiya
Layar tutul pilihan 1 IR tutul (10-16 poin)
pilihan 2 tutul kapasitif (10 poin)
Speakers Speakers Speaker stereo 2 x 5W
kamera kamera opsional
Bluetooth Bluetooth opsional
Printer Printer opsional
Scanner Scanner opsional
maca kertu Carder maca opsional
remore piranti lunak kontrol opsional

详情页1 详情页2 详情页3 详情页4 详情页5 详情页6


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita