43 inch Tampilan Iklan Android Transparan Tipis Double Sisi LCD Digital Signage lan tampilan jendela lcd Pamuter Iklan

Katrangan singkat:

Signage digital transparan LCD kaping pindho LAYSON nggunakake teknologi panuntun cahya nano lan desain awak sing tipis.Iku nganggo Android Quad core super CPU lan generasi katelu Midgard arsitektur chip gambar super.Ndhukung dekoding resolusi h.265 lan 4K lan menehi kualitas gambar sing sampurna.Bisa ndhukung terminal HD, terminal tampilan dual, WiFi, lan release sinyal remot, lan bisa ndhukung terminal tampilan dual, terminal tampilan dual, lan WiFi.Sistem rilis informasi multimedia minangka teknologi tampilan multimedia definisi dhuwur sing nggunakake layar tampilan kanggo nampilake publisitas perusahaan lan kabar wektu nyata kanthi cara kabeh.Sistem kasebut nggabungake audio lan video, gambar TV, gambar, animasi, teks, dokumen, kaca web, media streaming lan data basis data dadi program sing apik, lan nyurung program sing diasilake menyang terminal tampilan media sing disebarake ing endi wae ing wektu nyata liwat jaringan, dadi minangka sampurna nampilake gambar nggoleki lan informasi nyata-wektu ing kabeh arah ing ngarepe wong sing dibutuhake ing macem-macem panggonan ditetepake.


Detail Produk

Signage digital transparan LCD kaping pindho LAYSON nggunakake teknologi panuntun cahya nano lan desain awak sing tipis.Iku nganggo Android Quad core super CPU lan generasi katelu Midgard arsitektur chip gambar super.Ndhukung dekoding resolusi h.265 lan 4K lan menehi kualitas gambar sing sampurna.Bisa ndhukung terminal HD, terminal tampilan dual, WiFi, lan release sinyal remot, lan bisa ndhukung terminal tampilan dual, terminal tampilan dual, lan WiFi.Sistem rilis informasi multimedia minangka teknologi tampilan multimedia definisi dhuwur sing nggunakake layar tampilan kanggo nampilake publisitas perusahaan lan kabar wektu nyata kanthi cara kabeh.Sistem kasebut nggabungake audio lan video, gambar TV, gambar, animasi, teks, dokumen, kaca web, media streaming lan data basis data dadi program sing apik, lan nyurung program sing diasilake menyang terminal tampilan media sing disebarake ing endi wae ing wektu nyata liwat jaringan, dadi minangka sampurna nampilake gambar nggoleki lan informasi nyata-wektu ing kabeh arah ing ngarepe wong sing dibutuhake ing macem-macem panggonan ditetepake.

advertising player
advertising player

LAYSON LCD pindho sisi transparan digital signage tampilan jendhela padhang dhuwur diprodhuksi khusus kanggo nindakake ing lingkungan padhang, malah ing langsung suryo srengenge.Padha cocog kanggo sawetara aplikasi kalebu stasiun bis / sepur, bandara, lan jendhela toko eceran.

Tampilan padhang dhuwur kelas komersial dirancang kanggo panggunaan 24/7, menehi kontras dhuwur, reproduksi warna sing apik banget kanthi lampu latar sing ngasilake tampilan padhang dhuwur 350nits - 3000 nits.

Layar iki nawakake macem-macem aplikasi ing lingkungan padhang dhuwur, mesthekake yen konten sampeyan ora mung katon, nanging uga dicathet.

Ad player

Spesifikasi kanggo referensi, hubungi kita kanggo rincian liyane.
Jinis tampilan Layar pindho sisih
Ukuran tipe 2 sisi 43" 55"
panel LCD TFT-LCD kanthi lampu latar LED
Resolusi 1920 x 1080 px (4K minangka opsional)
Rasio tampilan 9:16 (Potret) utawa 16:9 malang
Warna Tampilan 16.7M
Sudut Pandang 89/89/89/89 (Min.)(CR≥10)
padhang Siji sisih ≥ 300 nits
Sisih liyane ≥ 700 nits
Tutul Opsional
Wektu Respon 5ms
Tegangan Input 110-240V
Garansi 1 Taun
Sistem operasi Android 7.1 (versi standar utawa windows os opsional)
CPU RK3288 Kotak-inti
Ram 2GB (4GB minangka opsional)
ROM 8GB (8-128GB minangka pilihan)
OSD multi basa

digital signage

advertising player

advertising player

lcd display

digital signage

advertising player


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita