43 inch R1500-Monitor mlengkung

Katrangan singkat:

Model: LS-B4313

43 16:9 Monitor Lampu Latar LED, resolusi 3840×2160

rasio kontras 1200: 1,

89/89/89/89 amba tampilan

Teknologi Capacitive Touch (Opsional), R1500 mlengkung

Kanthi CE.FCC


Detail Produk

43 tampilan tutul lumahing sudhut mlengkung dirancang kanggo game, panggonan dhuwur-mburi, kasino lan produk tampilan tutul profesional liyane, kayata terminal poto-layanan, mesin game, gambling mesin lan ing.Model sarana nduweni kaluwihan struktur kompak, instalasi sing trep lan kinerja biaya dhuwur.Kabeh produk nganggo teknologi tutul kapasitansi proyeksi multi-titik, sing nduweni karakteristik respon tutul cepet, presisi dhuwur lan anti-gangguan sing kuat.

Spesifikasi

Ukuran diagonal layar: 43 inch

Jarak piksel: 0.2451x0.2451mm

Area Aktif 921,65x52942mm

Resolusi Maksimum Layar: 3840×2160

Kedalaman Warna: 10-bit(D), 1,07 Milyar warna

Padhang: 450 cd/m2

Rasio Aspek Monitor: 16: 9

Rasio Kontras: 1200: 1

Sudut Pandang H/V(derajat): 178 7178

Konektor: DP + HDMI + USB

Basa OSD: Multi Basa VESA Pola Pemasangan: 200x200mm

Bobot net: 32KG

Bobot reged: 36KG

Daya- Watt (urip lan siyaga): <65W

Input daya: 100-240V, AC, 50/60HZ

Suhu operasi: 0C-40C

Suhu panyimpenan: 20C ~ 60C

Kelembapan Operasi: 10-85%

Sertifikasi: CE.FCC

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita