43 Inch Magic Smart Fitness Mirror kanggo Latihan Interaktif / Peralatan Olahraga

Katrangan singkat:

Cermin Fitness Cerdas ora mung pangilon nanging uga Pelatih olahraga profesional.

Kanthi kualitas swara kasetyan dhuwur, Nggawe proses fitness nyaman

Kamera ambane 3D / kamera HD / skala lemak awak Opsional


Detail Produk

1.We ngontrol bahan mentah pangilon cerdas tutul lan kanthi bengkel produksi bebas bledug profesional kanggo njamin kualitas produk.
2.Our pabrik karo tim solusi mirror pinter.
3.Tim dodolan jaban rangkah kita kanthi pengalaman ngekspor pirang-pirang taun, bisa menehi pelanggan pengiriman profesional, loading, bea cukai lan layanan pemukiman.
4. Nawakake saran teknis profesional, dhukungan teknis lengkap lan layanan sawise-sales pas wektune.
5. Pabrik penjualan langsung, rega cukup lan kinerja biaya dhuwur, kualitas dikontrol kanthi ketat, kita mesthekake yen kabeh produk nduweni kualifikasi sadurunge dikirim.

Ukuran Layar LCD: 13.3" nganti 100" (Disesuaikan)
Tipe Panel: Layar TFT-LCD & lampu latar LED
Merk Panel: LG / BOE / AUO
Rasio aspek: 16:9
Resolusi: 1920x1080 utawa 3840x2160
padhange: 400cd/m2,700cd/m2,1500/m2
Rasio kontras: 3000:1
Wektu Respon: 6ms
Umur: 50.000 jam
Bahan kandang: Bingkai aluminium / semprotan lembaran baja gulungan dingin badan / Penutup kaca cermin
Sistem warna: PAL / NTSC / Ndeteksi otomatis
Basa Menu: Akeh basa kanggo opsi: Inggris (Default)
pamicara: 2x5w
Pengurangan Noise: ya wis
Frekuensi tegangan: AC 100-240V
Frekuensi Horizon: 50/60Hz
Suhu kerja: 0-50 ℃
Kelembapan kerja: 10% -90% ora kondensasi
Suhu panyimpenan: -20-80 ℃
Kelembapan panyimpenan: 85% ora kondensasi
Android (Opsional)
Pangolah: Kotak-inti, chip RK3288 lan chip RK3399 kanggo opsional
RAM: 2G/4G/16G
ROM: 8G / 16G / 32G
Antarmuka: USB/VGA/MIC/AUDIO/HDMI/RJ45/WIFI Opsional
Windows (Opsional)
CPU: Intel inti i3 / i5 / i7 opsional
Memori: 4G / 8G opsional
Hard disk: 128G / 256G SSD, utawa 500G / 1T HDD
Antarmuka: RJ45/WIFI/4G/HDMI/USB/SD
Layar tutul
Tipe tutul: 10 poin
Sensor tutul: infrared / capacitive opsional
lumahing tutul: Kaca cermin ajaib 3-4mm
Wektu nanggapi: <10 ms

1 1-1 2 3 4-1 4-2 5


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita