43 49 55 inch gantung monitor LCD kecerahan Tinggi Sisi Ganda Digital Signage lan tampilan menghadap jendela, monitor lcd sing bisa dibaca sinar matahari

Katrangan singkat:

Jendela Ngadhepi 2,500nits pindho sisi jendela madhep tampilan,pesen ing jendhela madhep layar tampilan tetep padhang lan cetha sanajan ing suryo srengenge langsung ing storefront sing bisa njupuk manungsa waé pelanggan lan mbujuk menyang toko.


Detail Produk

Dhuwur padhange jendhela iklan pamuter digital signage monitor LCD
Model   LS430 LS490 LS550
panel LCD Ukuran 43" 49" 55"
Teknologi panel IPS, RGB IPS,M+(RGBW) IPS,M+(RGBW)
Rasio tampilan 16:9 16:9 16:9
Resolusi 1920*1080 1920*1080 1920*1080
padhang 2500nits 2500nits 2500nits
Kontras 1200:1 1200:1 1200:1
Sudut pandang 178/178 178/178 178/178
lumahing Kabut 3% Kabut 3% Kabut 3%
Sakumur urip 50000 Jam 50000 Jam 50000 Jam
Wektu kerja 7*24 jam 7*24 jam 7*24 jam
Mode tampilan Lanskap utawa Potret
Papan utama sistem OS OS Android (versi standar), OS Windows kanggo opsional
Antarmuka Output HDMI, WIFI, RJ45, slot kertu TF, USB * 2, DC12V
Lingkungan kerja Suhu Kerja 0ºC nganti 50ºC 0ºC nganti 50ºC 0ºC nganti 50ºC
Kelembapan kerja 10%-85% 10%-85% 10%-85%
daya sumber daya 180-264V, 50/60Hz 180-264V, 50/60Hz 180-264V, 50/60Hz

40-1

Tampilan Jendhela Sisi Ganda kanthi Tampilan LCD sing padhang Dhuwur

Jendela Ngadhepi 2,000~2500nits LAYSON's pindho sisi jendhela madhep tampilan, pesen ing jendhela madhep layar tampilan tetep padhang lan cetha sanajan ing langsung suryo srengenge ing storefront sing bisa narik kawigaten pelanggan lan mbujuk menyang toko.

Lan madhep njero ruangan 500~700nits, layar madhep njero ruangan ngirim gambar lan teks sing cetha lan bisa diwaca.

40-2

Tampilan Jendhela Sisi Ganda kanthi Tampilan LCD sing padhang Dhuwur
 
 Jendela Ngadhepi 2,000~2500nits LAYSON's pindho sisi jendhela madhep tampilan, pesen ing jendhela madhep layar tampilan tetep padhang lan cetha sanajan ing langsung suryo srengenge ing storefront sing bisa narik kawigaten pelanggan lan mbujuk menyang toko.

Lan madhep njero ruangan 500~700nits, layar madhep njero ruangan ngirim gambar lan teks sing cetha lan bisa diwaca.

40-3
Tampilan Jendela Sisi Ganda kanthi Kelas Industri Dirancang kanggo Tampilan Window Storefront
 

Lcd digital signage, ngijini sampeyan gampang masang mesin ing ngadeg utawa nyumerepi saka langit-langit.Dadi sampeyan duwe pilihan liyane kanggo posisi, menehi sampeyan keluwesan ing carane terkenal papan ing lantai dirancang lan digunakke.Tampilan tampilan sing resik ngidini keterlibatan pelanggan tanpa gangguan estetis.

40-4
Tampilan Jendela Sisi Ganda kanthi Teknologi Polarisasi Katon QWP
 
Teknologi polarisasi QWP kanthi layar pindho sisi ngidini konten bisa dideleng kanthi gampang sanajan nganggo kacamata hitam polarisasi ora preduli layar lanskap utawa potret.

40-5

LCD Digital Signage Desain Operasi Tenang
Kanthi nggunakake kipas cooling operasi sepi, jendhela sisih pindho madhep tampilan iku pilihan becik kanggo lingkungan madhep jendhela.Tingkat swara operasi tampilan dual-side padhang dhuwur iki kurang saka 25dB, sing luwih tenang tinimbang obrolan saben dina.
40-6
Tampilan Ngadhepi Jendela Sisi Ganda Ngadopsi Papan Utama Android kanthi piranti lunak CMS Kinerja Tinggi
Papan utama Android sing dibangun, didhukung dening sistem operasi sing kuat, ningkatake kinerja signage digital lcd, ngidini kanthi sinkron nampilake konten sing padha utawa beda ing layar loro kasebut.
30-5 30-8 H5ed44633f66149d39468fd69233ffc14k 11-10

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita