32,43,49,55 inci dipasang ing tembok layar tutul video pamuter iklan video Android mbukak bingkai tampilan monitor

Katrangan singkat:

Teknologi kapasitansi unik kanthi rasa tutul sing stabil lan sensitif.

Padhang lan kontrak dhuwur, wektu nanggepi cepet, dhukungan multi-werna lan amba ndeleng lengkap.


Detail Produk

Bukak frame monitor layar tutul

Tersedia ukuran 17″ 22″ 27″ 32″ 43″ 49″ 55″ 65″.

Dhukungan 2K 1920*1080 4K 3840*2160 resolusi.

Desain kelas industri Kualitas lukisan Antarmuka sing sugih.

10 TCTerms sensitif PCAP layar tutul kapasitif.

Dhukungan Multiple Input, input video VGA/DVI/HDMI.

Ora ketompo ngendi sampeyan, sampeyan bisa seneng pesta visual.

Panel Tipe panel 32″ 43″ 49″ 55″
Ukuran tampilan 699 * 392,8 mm 522,74 * 314,2 mm 1076 * 607,5 mm 1209 * 680 mm
Ukuran katon 758*451.8mm 1010,8 * 599 mm 1140,9 * 617,9 mm 1284,9 * 755,9 mm
Rasio aspek diagonal 16:09 16:09 16:09 16:09
Resolusi Fisik 1920 * 1080 1920 * 1080 1920 * 1080 1920 * 1080
Warna Tampilan 16.7M 16.7M 16.7M 16.7M
ndeleng Angle H178°/v178° H178°/v178° H178°/v178° H178°/v178°
Luminance (nits) 450-1000cd/m² 450-1000cd/m² 450-1000cd/m² 450-1000cd/m²
Kontras 3000:1 1200:1 1200:1 1200:1
Tipe backlit WLED WLED WLED WLED
Wektu nanggepi 6ms 6ms 6ms 6ms
Urip (jam) Luwih saka 60000 Luwih saka 60000 Luwih saka 60000 Luwih saka 60000
Konsumsi Power Supply AC 100~250V 50/60 HZ AC 100~250V 50/60 HZ AC 100~250V 50/60 HZ AC 100~250V 50/60 HZ
Konsumsi maks 120W 140W 180W 200W
Konsumsi siyaga ≤3W ≤3W ≤3W ≤3W
Output VGA 1
HDMI 1
Input & Panyimpenan Modul WiFi YA
RJ45 1
USB 1 (USB 2.0)
Penampilan Syarat Aplikasi Ing njero ruangan / Semi Outdoor
Bahan SPCC baja cold-roll
Warna Frame Ireng / Putih / Kustomisasi
Jinis pemasangan/instalasi ngadeg, iPhone desain mulus
DimensionPacking cara Paket box kayu full
Standar Mutu lSO9001, CCC, RoHS, FCC

1 2 3 4 5

7

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita