32 inch/43 inch ultra tipis LCD wall mounted tampilan iklan restoran LCD layar iklan ultra-sempit bezel indoor digital signage layar

Katrangan singkat:

Tipe: Layar LCD
Ukuran Layar: 32 Inch, 43 Inch
Werna: ireng
Resolusi: 1920 * 1080 P


Detail Produk

Gaya ultra tipis lan sempit, cocog kanggo katering, bioskop, toko teh susu lan piring pariwara sing umum digunakake, tampilan rega, lsp.

Fitur produk:

1. Kanthi iklan penerbitan remot WIFI, sampeyan bisa nggedhekake 4G
2. Mesin ngalih otomatis
3. Volume enggo bareng wektu
4.U disk iklan salinan otomatis
5. Pangaturan sandhi, nyalin kunci sandi file
6. Manajemen remot platform Cloud mbutuhake fungsi jaringan
7. puter maneh layar pamisah
8. Format video MP4, AVI, VOD, lsp.

Desain produk: Anggun lan gaya sing apik, pamuter AD iki katon apik banget lan larang.
Bidang aplikasi: papan umum contone, mall, restoran, bandara, alun-alun lan bangunan komersial
Cangkang njaba digawe saka bahan logam sing luwih apik, sing dicet nganggo karya kerajinan bubuk-semprotan.
Ndhukung fungsi shock-proof lan dust-proof
Ngadaptasi kaca tempered transparan dhuwur (2-6mm) minangka lapisan proteksi kanggo nyegah panel LCD/LED rusak utawa kleru.
Sistem ngunci kanggo anti-maling nyegah piranti panyimpenan (kertu SD/CF) saka dicolong
Ndhukung IR remot controller, pangguna bisa nggunakake remot controller kanggo operate kabèh LCD (tombol tombol opsional)
Speaker internal: 2 x 5W amplifier/3.5mm audio jack opsional
Output audio: 2 speaker stereo sing dibangun ing kualitas dhuwur
Fungsi utama:
Muter film MP4 pamuter, musik MP3 lan foto digital, dibangun ing 43-inch TFT / layar LED karo pangayoman kaca tempered, gampang kanggo nginstal.
Dibangun ing Android OS
Nganyarke isi kanthi remot kontrol
Fungsi Timer: pamuter urip / mateni kanthi otomatis saben dina ing wektu sing wis disetel, uga bisa muter kanthi otomatis lan muter maneh tanpa mandheg ing wektu sing wis disetel.
Ora ana gerakan mekanik gaya DVD, mula luwih awet lan cocog kanggo dolanan pariwara sing dawa
Kanthi krenjang dipasang ing tembok profesional sing gampang digunakake

Spesifikasi kanggo referensi.

Panel Ukuran layar 43 ing
Résolusi maksimal 1920(H)×1080(V)
Area Aktif 940,896(H)×529,254(V) mm
Sudut Pandang 89/89/89/89
Werna padhang 16.7M
Rasio Kontras 3000:1
padhang 400cd/m2
Rasio aspek 16:9
Wektu nanggepi 5ms
daya input ≦200W
Audio Dibangun ing speaker stereo 5W*2
daya Input daya AC 100-240V (adaptor daya)
Umum
fitur
Ndhukung Multi-basa OSD: Inggris, Cina etc
Mateni memori, terus muter sadurunge nalika daya urip
Muter otomatis nalika daya urip
Timer urip/mati
Prasetel wektu muter
File & folder sing bisa diowahi, ganti jeneng, nyalin, mbusak file lsp.
Puter maneh / Slide show
mode musik latar mburi, mode gambar, mode video (opsional)
Rolling tembung ing layar
Dhukungan Video: MPG, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, AVI, MKV, FLV, TS, VOB, TS
Dhukungan Audio: MP3, WMV
Dhukungan Foto: JPEG, BMP
Slot kertu SD sing dibangun, port USB (antarmuka HDMI & VGA opsional)
Isi nganyari otomatis USB menyang kertu SD
Kunci keamanan nglindhungi isi media
Fungsi jam & tanggalan sing dibangun
Informasi umum Bahan Kasus Kasus logam
Warna Case Werna standar: Ireng & Perak (Warna sing disesuaikan miturut panyuwunan)
Suhu panyimpenan (-10 - 50 derajat)
Suhu Kerja (0 - 40 derajat)
Panyimpenan / Kelembapan Kerja (10 - 90%)
Dimensi produk /
Bobot produk /
Sertifikat CE, FCC & Rohs

1989095a392feb6a26a44f9bff92e46c 46205cbb8047e621212883db8fd93b8a


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita