32 Inch 43 Inch Cermin Ajaib Cermin Kebugaran Cerdas Cermin Latihan Latihan Cermin untuk Rumah Pintar/Gym/Hotel/Yoga

Katrangan singkat:

Teknologi wis nggawa cara anyar kabeh kanggo seneng olahraga karo sistem anyar macem disebut fitness lan olahraga mirrors.Dheweke uga dikenal minangka cermin olahraga.Sanajan katon minangka pangilon normal, dheweke bisa streaming kelas langsung lan konten sing dikarepake ing omah utawa kantor sampeyan.Iki minangka cara sing apik kanggo nggabungake kesehatan lan kesejahteraan karo teknologi paling anyar sing kasedhiya saiki.Yen sampeyan pengin nambah kabugaran pribadi, iki minangka cermin fitness lan olahraga paling apik ing taun 2022.

Pangilon gym omah sing cerdas iki, sing diarani Mirror, dadi saka dekorasi omah sing elegan dadi pusat kebugaran berteknologi tinggi kanthi gampang.Bingkai baja karbon dilengkapi lapisan bubuk tembaga lan dipasang langsung ing tembok utawa dipasang ing papan.Pilih saka luwih saka 10,000 opsi latihan sing dikarepake (kelas langsung uga dianakake saben dina), lan nikmati kelas curated mingguan saka instruktur tingkat paling dhuwur.


Detail Produk

Teknologi wis nggawa cara anyar kabeh kanggo seneng olahraga karo sistem anyar macem disebut fitness lan olahraga mirrors.Dheweke uga dikenal minangka cermin olahraga.Sanajan katon minangka pangilon normal, dheweke bisa streaming kelas langsung lan konten sing dikarepake ing omah utawa kantor sampeyan.Iki minangka cara sing apik kanggo nggabungake kesehatan lan kesejahteraan karo teknologi paling anyar sing kasedhiya saiki.Yen sampeyan pengin nambah kabugaran pribadi, iki minangka cermin fitness lan olahraga paling apik ing taun 2022.

WIBC@IU[WZM~6B4IB4JR7EH
OQMM_UXQSBF([X9H9~U}Q86

Pangilon gym omah sing cerdas iki, sing diarani Mirror, dadi saka dekorasi omah sing elegan dadi pusat kebugaran berteknologi tinggi kanthi gampang.Bingkai baja karbon dilengkapi lapisan bubuk tembaga lan dipasang langsung ing tembok utawa dipasang ing papan.Pilih saka luwih saka 10,000 opsi latihan sing dikarepake (kelas langsung uga dianakake saben dina), lan nikmati kelas curated mingguan saka instruktur tingkat paling dhuwur.

Pangilon gym omah sing cerdas iki, sing diarani Mirror, dadi saka dekorasi omah sing elegan dadi pusat kebugaran berteknologi tinggi kanthi gampang.Bingkai baja karbon dilengkapi lapisan bubuk tembaga lan dipasang langsung ing tembok utawa dipasang ing papan.Pilih saka luwih saka 10,000 opsi latihan sing dikarepake (kelas langsung uga dianakake saben dina), lan nikmati kelas curated mingguan saka instruktur tingkat paling dhuwur.

MAOL5P]UQP4RB]3W@M4WQEB
Spesifikasi
Jeneng produk Cermin fitness pinter / Cermin Olahraga
Panel LCD Tampilan Layar Tutul 32 inci / 43 inci
Rasio Tampilan 16:9
Resolusi 1920 x1080
padhang 300 cd/m2/ 700 cd/m2
Sudut Pandang 89º / 89º / 89º / 89º
Layar Tutul Kapasitif 10 titik tutul
Chroma 16.7M
Papan utama Sistem Operasi Android 7.1 / 9.0
Karya jaring Wifi 2.4GHz 802.11 b/g/n
Bluetooth Dibangun ing Bluetooth
RAM + ROM 4G + 32G (bisa disesuaikan)
Antarmuka USB, LAN
Audio 8Ω 5W*2
Aksesoris opsional kamera ambane 3D / kamera HD;timbangan lemak awak (kanggo opsional)
Sertifikat CE, FCC, RoHS, CCC
Garansi Setaun
Instalasi Dipasang ing tembok / Floor standing
Tembung Kunci Barang Pangilon Cerdas Ukuran Gedhe / Mesin Pangilon Olahraga / Pangilon fitness cerdas

Heb24171924b04fd786ffa9390ce00646C

10-1

10-2

10-3

10-3_

16-8

16-11

66

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita